5 cut-out tops που δεν θα αποχωριστείς τη νέα σεζόν

Θα αναδείξουν το καλλίγραμμο σώμα σου και το αξεπέραστο στυλ σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 cut-out tops που δεν θα αποχωριστείς τη νέα σεζόν

Μπορεί ακόμα ο καιρός να μας κάνει μερικά... τερτίπια αλλά πού θα πάει θα... ανοίξει κι αυτός μαζί με τις μετακινήσεις, την αγορά και την εστίαση. Τι σημαίνει αυτό; Θα βγούμε επιτέλους κορίτσια και θα απολαύσουμε την "ελευθερία" μας, ενώ θα κάνουμε και τις πιο μοδάτες εμφανίσεις, έτσι για να ξορκίσουμε τον εγκλεισμό των περασμένων μηνών. Οφείλουμε, όμως, να ξέρουμε ακριβώς τι επιτάσσει η μόδα και το στυλ της νέας σεζόν S/S 2021 για να απολαύσουμε τις πιο όμορφες και μοδάτες βόλτες μας.

Στις τάσεις λοιπόν της άνοιξης και του καλοκαιρού εμείς αλιεύσαμε τα πιο στυλάτα crop tops με cut-outs που θα φοράμε από εδώ και στο εξής είτε μόνα τους είτε μέσα από ένα μοδάτο cardigan είτε με μια καρό μίνι φούστα, αφού και τα δύο αυτά κομμάτια θα κάνουν θραύση στους δρόμους της πόλης από εδώ και στο εξής.

Τα must-have crop tops

Τα μπλουζάκια είναι απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας και φυσικά όλες έχουμε πολλά στην ντουλάπα μας. Από T-shirt και πουκάμισα, μέχρι bralette και spaghetti, σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, πλεκτά ή μακό, δερμάτινα ή δαντελένια, όλα έχουν μια θέση στην καρδιά μας. Εμείς λοιπόν διαλέξαμε τα 5 cut-out tops που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου και είναι τα must-have κομμάτια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Φέτος η μόδα επιτάσσει αρκετά κοψίματα στο πλάι, στην πλάτη, στο ντεκολτέ, στα χέρια και το ύψος να ανεβαίνει αρκετά πάνω από τη μέση. Μη φοβηθείς να επιλέξεις ένα παρόμοιο ρούχο επειδή ίσως έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, γιατί σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου αναλογίες.

Styling tips

Σου αποκαλύπτω τα βασικά μυστικά για να φορέσεις σωστά ένα κοντό μπλουζάκι με cut-outs, χωρίς να αισθάνεσαι άσχημα και χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να είναι κιτς. Γιατί το ζητούμενο εδώ δεν είναι μόνο να είσαι στη μόδα αλλά να το υποστηρίζεις κιόλας.

  • Αν δεν έχεις μέση, φρόντισε τα κοψίματα να είναι στην πλάτη.
  • Απόφυγε τα στενά bottoms, γιατί θα δείξεις πολύ προκλητική.
  • Ανάδειξε τα crop tops με φαρδιές παντελόνες και φούστες.
  • Φόρεσε ένα τύπου-bralette top μέσα από το αντρικό σου κοστούμι για μια σέξι εμφάνιση.
  • Αν το top έχει πολλά κοψίματα, φρόντισε το ντεκολτέ σου να μη βγάζει μάτι.

Δες τα 5 tops που διάλεξα για σένα:

neon crop top

Neon, Bershka, €15,99

tie-dye crop top

Tie-dye, Η&Μ, €7,99

stripes crop top

Ριγέ, Mango, €15,99

μαύρο crop top

Μαύρο, Regalis, €16,45

cut-out top

Spaghetti cut-out top, Zara, €29,95