7 summer must-have για να ξεχωρίσεις

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και στις τάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
7 summer must-have για να ξεχωρίσεις

Είδαμε και ξαναείδαμε τις τάσεις S/S 2021, τα trendy χρώματα που θα φοράμε φέτος, τα παπούτσια που μας έκλεψαν την καρδιά, τις τσάντες που θέλουμε να τις αποκτήσουμε όλες, τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τα looks μας, οπότε σιγά-σιγά τα κάνουμε κτήμα μας! Αυτά κορίτσια θα είναι όλα όσα θα βλέπουμε από εδώ και πέρα σε βιτρίνες και μαγαζιά - ναι πλέον πάμε για shopping, τηρώντας πάντα αποστάσεις και προσέχοντας την υγιεινή και την ασφάλειά μας! Για να κάνουμε λοιπόν μια σύνοψη, στη συνέχεια θα σου δείξω τα 7 must-have κομμάτια του καλοκαιριού για να πάρεις μια ιδέα τι θα φοράς -μαζί με το χαμόγελό σου- στις βόλτες σου στην πόλη αλλά και στις διακοπές!

WHITE PANTS

wide pants street style

Μια φαρδιά παντελόνα θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του «τι να φορέσω σήμερα;», αφού, ανάλογα με το styling, μπορείς να πας το πρωί για καφέ και το βράδυ για clubbing. Προτίμησε μία σε beige χρώμα που ταιριάζει με όλα, αποφεύγοντας τις πολύ στενές στη μέση, που θα σε «καταπιέζουν» καλοκαιριάτικα.

ΤΗΕ SHOES

platforms

Σανδάλια έχεις σίγουρα πολλά, οπότε χρειάζεσαι ένα επίσης άνετο ζευγάρι παπούτσια που θα σου χαρίσει λίγο ύψος παραπάνω και επιπλέον πόντους κομψότητας. Οι πλατφόρμες θα φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή είτε τις βάλεις με το φόρεμά σου είτε με το κοντό σου σορτσάκι. Τόλμησε από τώρα να τις φορέσεις με καλτσάκια!

FLORAL DRESS

floral dress

Τι να πει κανείς για το φόρεμα αυτό! Είναι η επιτομή της καλοκαιρινής κομψότητας σε all day εμφανίσεις. Φέτος επίλεξε ένα σε μπεζ καμβά με μεγάλα floral μοτίβα, που θα αναδείξει το μαύρισμά σου και θα το φορέσεις και όλο το φθινόπωρο με ένα ζακετάκι.

TWIN SET

twin set stripes

Είναι δροσερό και πολύ στυλάτο, ειδικά εάν επιλέξεις trendy μοτίβα. Τα ριγέ σού... κλείνουν το μάτι να τα επιλέξεις για πιο safe εμφανίσεις, ειδικά εάν ξέρεις πώς θα φορέσεις τις ρίγες. Το σετ «φούστα-μπλούζα» θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των βραδινών (και όχι μόνο) εξόδων σου, ενώ μπορείς να φορέσεις καθένα χωριστά, κάνοντας διάφορους συνδυασμούς και διαφορετικές εμφανίσεις. Οπότε κερδίζεις χώρο και στη βαλίτσα σου!

BOW TOP

bow tie top

Οι φιόγκοι αποτελούν τη μεγάλη τάση της σεζόν, όπου κι αν τους δέσουμε! Εσύ επίλεξε ένα top με δέσιμο στο λαιμό ή στον ώμο και φόρεσέ το με τα chino παντελόνια σου, το jean σου ή τη mini φούστα σου. Να θυμάσαι ότι μπορείς μόνη σου να δέσεις έναν φιόγκο στο κλασικό λευκό σου πουκάμισο! Γιατί όχι;

RAFFIA BAG

raffia bag

Απόλυτα συνυφασμένη με το καλοκαίρι, η ψάθινη τσάντα –από πέρυσι κιόλας– δεν είναι μόνο για την παραλία. Γιατί μπορεί να αντιπροσωπεύει τη χαλαρή διάθεση που έχουμε (ή θέλουμε να πετύχουμε) την εποχή αυτή, είναι όμως και το πιο στυλάτο fashion item που θα απογειώσει ένα summer look πρωί και βράδυ. Μικρή ή μεγαλύτερη σε μέγεθος, κάνει εύκολα δήλωση μόδας.

RUFFLES SKIRT

ruffles skirt

Η maxi φούστα με τα βολάν λειτουργεί ως κομμάτι-πασπαρτού, αφού, ανάλογα με το top, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα φορέσεις, δημιουργείς εύκολα ρομαντικά, boho αλλά και casual looks. To μυστικό για να επιμηκύνεις τη σιλουέτα σου είναι η μονοχρωμία ή τα ομοιόμορφα μοτίβα πάνω-κάτω.