Το "παρεξηγημένο" μπεζ είναι στα καλύτερά του

Πώς θα το φορέσεις σε total looks;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Αυτό το φαινομενικά εντελώς ουδέτερο και αδιάφορο χρώμα, που συνήθως σνομπάρουμε, γοήτευσε και φέτος του Οίκους μόδας, που το εξέλαβαν λίγο ως το... νέο μαύρο και το αποθέωσαν όπως του αξίζει! Είναι σίγουρα μια safe επιλογή, καθώς μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με φωτεινά χρώματα (που φέτος είναι trends S/S 2021) όσο και με τους βασικούς τόνους της χρωματικής παλέτας (μαύρο και λευκό), ενώ μαζί του μπορείς να δημιουργήσεις looks για να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Εγώ θα σου αποκαλύψω τα στυλιστικά του μυστικά για να το απογειώσεις, έστω κι αν μέχρι τώρα το... απέφευγες!

μπεζ σύνολο με λευκό μπλουζάκι

Why it works

Κατ' αρχάς είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες (ξανθές, μελαχρινές, καστανές ή κοκκινομάλλες, όλες καλές!) και κατά δεύτερον, όπως προείπα, ταιριάζει με όλα τα χρώματα και τα prints. Κατά τρίτος, ένα total beige look μπορεί να είναι τρομερά εντυπωσιακό. (Ήδη σου έχω δείξει ένα sexy μπεζ outfit, για να ξεχωρίσεις.) Και όταν λέμε μπεζ, εννοούμε φυσικά κάθε του απόχρωση: Από το πιο ανοιχτό, που θυμίζει την άμμο, έως το πιο σκούρο, που είναι ένα κλικ μακριά από το καφέ. Όλοι οι τόνοι του είναι ελκυστικοί και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μια "ελαφριά" κομψότητα στις εμφανίσεις σου!

Style tip: Συνδύασε κομμάτια σε διάφορες beige αποχρώσεις και σε διαφορετικά υφάσματα (μετάξι, λινό, βαμβακερό) και κολύμπα με ασφάλεια στη "θάλασσα του μπεζ", όπως λένε οι designers.

μπεζ φόρμα street style

Perfect look

Εάν επιλέξεις τη μονοχρωμία, ένα jumpsuit αποτελεί safe επιλογή. Για να μη χαρακτηριστεί το look σου αδιάφορο, φρόντισε να ορίσεις σιλουέτα με μια ζώνη στη μέση σου. Επιπλέον δώσε βάση στα παπούτσια, που θα κάνουν fashion statement - ιδανικά ένα ζευγάρι strappy πέδιλα είναι η τέλεια επιλογή. Εάν πάλι θέλεις μια πιο sporty εμφάνιση, επένδυσε σε μια φόρμα, αφήνοντας να φανούν οι γραμμωμένοι σου κοιλιακοί. Να θυμάσαι ότι το μπεζ ταιριάζει ιδανικά με λευκό, που θα κάνει την εμφάνισή σου να μοιάζει ότι φέρει κάποια επώνημη υπογραφή αλλά και αρκετά ακριβή (δες εδώ τα μυστικά για να δείχνουν τα ρούχα σου ακριβά!).

μπεζ jumpsuit street style

Τα αξεσουάρ

Δεν χρειάζεσαι και πολλά, μια τσάντα και ένα ζευγάρια γυαλιά ηλίου είναι αρκετά για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Εάν είσαι τόσο ενημερωμένη (γι' αυτό μας διαβάζεις, άλλωστε), δέσε ένα εμπριμέ μεταξωτό μαντίλι στο λαιμό σου (γιατί όχι και στα μαλλιά!). Παίξε με το μαύρο χρώμα, που δένει τέλεια με το μπεζ, ενώ να ξέρεις με με ένα head-to-toe beige look θα... αξιοποίησεις και τα λευκά σου μποτάκια τώρα την άνοιξη.