Το beige σύνολο που θα ερωτευτείς

Είναι sexy και υπέρκομψο για όλες τις ώρες της μέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το beige σύνολο που θα ερωτευτείς

Σιγά-σιγά σκέφτεσαι πως πρέπει να βγεις από το σπίτι και από την σκέψη ότι όλη μέρα φορούσες (και φοράς) φόρμες και homewear. Όχι ότι κι αυτά δεν είναι στυλάτα και κομψά, αφού σίγουρα ακολουθείς τις τάσεις της νέας σεζόν, ακόμα και μέσα στο σπίτι, αλλά τώρα που θα πας ξανά στο γραφείο ή στο πανεπιστήμιο θέλεις ένα πιο chic σύνολο, που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου και θα είναι sexy... τόσο όσο.

Με κομμάτια που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου θα δημιουργήσεις ένα σύνολο για τις πρώτες εξόδους σου που θα κάνει όλα τα βλέματα να στραφούν πάνω σου. Εγώ ποντάρω στο beige, που αποτελεί διαχρονική επιλογή, ταιριάζει στη νέα σεζόν, είναι εύκολο στους συνδυασμούς και -το σημαντικότερο- θα δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα μοιάζει ακριβό (δες και άλλα tips για να φαίνονται τα ρούχα σου ακριβά!).

beige-look

Γιατί beige

  • Το μπεζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, σε ξανθές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες και αποτελεί βασικό χρώμα στην ντουλάπα όλων των γυναικών. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως όλες έχουμε μια μπεζ καμπαρντίνα στην γκαρνταρόμπα μας (δες εδώ και τα άλλα χρώματα που παίζουν πολύ φέτος στο αγαπημένο αυτό πανωφόρι).
  • Πάντα θα σε βοηθά να δημιουργείς σύνολα που θα είναι κομψά και αριστοκρατικά, αφού είναι ένα χρώμα που αποπνέει αίγλη και κομψότητα, και πάντα θα νιώθεις μέσα σε ένα beige σύνολο σούπερ... καλοντυμένη.
  • Ταιριάζει εύκολα με όλα τα χρώματα, με γήινες αποχρώσεις ή φωτεινούς τόνους (δες ποια είναι τα color trends S/S 2021), οπότε δεν θα δυσκολευτείς εάν θέλεις να συνδυάσεις ένα μπεζ κομμάτι σου με άλλα ρούχα.
  • Εάν επιλέξεις τη μονοχρωμία, όπερ σημαίνει head-to-toe beige, θα ευνοήσεις τη σιλουέτα σου, αφού θα δείξει ψηλότερη και πιο αδύνατη.
  • Συνδυάζεται ιδανικά με χρυσαφί αξεσουάρ, πολλές αλυσίδες μαζί, αλλά και με μαύρα ρούχα, σκέψου απλώς ένα LBD φορεμένο με nude πέδιλα ή με ένα μπεζ σακάκι ή πανωφόρι.
  • Το λευκό τού πάει γάντι, ειδικά ένα πουκάμισο φορεμένο με φούστα ή μπεζ παντελόνι, θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου.
  • Αγαπά πολύ τα ψάθινα αξεσουάρ, είτε αυτό σημαίνει πλεκτές τσάντες είτε καπέλα, με τα οποία θα ολοκληρώσεις ένα chic look. Κάνε τη διαφορά με μια τσάντα σε έντονο χρώμα, που θα λειτουργήσει σαν κόσμημα στο look σου.

Ένα chic & sexy beige look

Η δική μου επιλογή για να δημιουργήσω ένα beige look έχει τη βάση της στη στενή πλεκτή φούστα, που φτάνει κάτω από το γόνατο, την οποία συνδυάζω με λευκό πουκάμισο και μπεζ mules με αλυσίδα. Θεωρώ ότι είναι ένα υπέρκομψο σύνολο που θα ερωτευτείς, γιατί θα απογειώσει τη θηλυκότητά σου και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ sexy. Τα αξεσουάρ μου προτιμώ να είναι ένα ψάθινο καπέλο και ένα statement κολιέ, που ολοκληρώνουν ιδανικά το look.

μπεζ φούστα

Στενή πλεκτή φούστα, €19,99, Η&Μ

λευκό πουκάμισο

Λευκό πουκάμισο, €19,95, Marks&Spencer

μπεζ Mules

Mules με χρυσαφί αλυσίδα,€39,95, Zara

ψάθινο καπέλο

Ψάθινο καπέλο με κορδέλα, €60, Giorgio Hatter

μπεζ κολιέ

Statement κολιέ, €9,10, Doca