Stripes on: Οι ρίγες είναι η απόλυτη τάση της σεζόν

Με μια ριγέ φούστα θα αποκτήσεις φινέτσα και έξτρα στυλ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Stripes on: Οι ρίγες είναι η απόλυτη τάση της σεζόν

Οι ρίγες δεν είναι κάτι νέο στη μόδα. Η ιστορία τους πηγαίνει χρόνια πίσω, αρχικά με τις μαρινιέρες και στη συνέχεια με τα αγαπημένα μοτίβα της Chanel που δεν σταμάτησε ποτέ να τα χρησιμοποιεί σε μπουκλέ υφάσματα. Διαχρονικές και κλασικές, χαρίζουν φινέτσα και έξτρα κομψότητα στις εμφανίσεις μας, ενώ το καλοκαίρι αποτελούν must-have επιλογή σε όλα τα κομμάτια της ντουλάπας μας.

Φέτος οι ρίγες κερδίζουν επάξια μια θέση στις τάσεις S/S 2021 και οι σχεδιαστές τις τοποθετούν σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη στα μοντέλα τους, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχουν στη βιομηχανία της μάδας. Η δική μας επιλογή είναι να φορέσουμε μια ριγέ φούστα, αφού πρώτα σου αναλύσω φυσικά τα μυστικά της.

πολύχρωμη ριγέ φούστα

Why it works

Είναι ρούχο πολυμορφικό, αφού ταιριάζει με πολλά tops, δημιουργώντας διαφορετικά στυλ. Με βασικό της χαρακτηριστικό την κομψότητα, μπορείς να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο, λεπτές ή φαρδιές ρίγες, να παίξεις με την πολυχρωμία μεταξύ τους ή να φορέσεις μια bodycon και να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου. να ξέρεις ότι μία σε midi μήκος ταιριάζει σε όλα τα σώματα, ενώ οι κάθετες ρίγες προσδίδουν ύψος και "κόβουν" κιλά, σε αντίθεση με τις οριζόντιες που κολακεύουν τις πιο petite και αδύνατες κοπέλες.

bodycon ριγέ φούστα

Επειδή κυκλοφορούν στην αγορά πολλά σχέδια ριγέ φούστας, εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξεις μία που θα λειτουργεί ως κομμάτι-πασπαρτού στην γκαρνταρόμπα σου, αφού θα μπορείς να την ταιριάξεις με πολλά μπλουζάκια, ενώ το σχέδιό της με το δέσιμο στο πλάι αλλά και ο συνδυασμός οριζόντιων και κάθετων ριγών λεπταίνει σίγουρα τη σιλουέτα. Θα τη φορέσεις με πουκάμισα αλλά και με crop cut-out tops, με ψηλοτάκουνα και flats (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν) και το μπεζ χρώμα της θα σε βοηθήσει να κάνεις πολλούς συνδυασμούς, επιλέγοντας ένα από τα φωτεινά χρώματα που είναι οι τάσεις της άνοιξης.

ριγέ φούστα street style

Fashion tip

Η ριγέ φούστα είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να συνδυάσεις prints. Τι σημαίνει αυτό; Εάν είσαι τολμηρό κορίτσι και θέλεις επίσης να είσαι μια πλήρως ενημερωμένη fashionista δεν έχεις παρά να τη συνδυάσεις με ένα floral ή εμπριμέ top και όχι με ένα μονόχρωμο, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα look με πολύ ανεβασμένο στυλιστικά... level.

Το must-have κομμάτι

συνδυασμός ριγέ σε φούστα

Ριγέ φούστα, €39,95, Zara