Bella & Gigi Hadid: Φόρεσαν total white και τις ζηλέψαμε

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bella & Gigi Hadid: Φόρεσαν total white και τις ζηλέψαμε

Δύο αδελφές, δύο κούκλες και δύο από τα πιθο δημοφιλή σούπερ μόντελ που έχουν περπατήσει -και συνεχίζουν να περπατούν- σε πασαρέλες διάσημων οίκων ανά τον κόσμο. Η Gigi και η Bella Hadid δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις, αφού όλοι γνωρίζουμε την σχέση τους με τη μόδα, τις έχουμε θαυμάσει πάμπολλες φορές να φοράνε τις τάσεις της σεζόν αλλά και έχουμε ζηλέψει το street style look τους, που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Φέτος τα trends S/S 2021 υμνούν όχι μόνο τα φωτεινά και γήινα χρώματα αλλά και τις μονοχρωματικές εμφανίσεις, με το λευκό και το μαύρο να πάιζουν πολύ σε ρούχα, παπούτσια (δες εδώ τα καλύτερα της άνοιξης) και αξεσουάρ. Οι δύο αδελφές λοιπόν δεν μπορούσαν να μείνουν έξω από αυτό, επιλέγοντας να φορέσουν total white looks και να ξεχωρίσουν.

Διαφορετικές head-to-toe εμφανίσεις

Οι αδελφές έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, αν και οι επαγγελαμτικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να βρίσκονται πολύ συχνά, ενώ η γέννηση του μωρού της Gigi Hadid πριν από 7 μήνες ανάγκασε την ίδια να μείνει στο σπίτι - και λόγω πανδημίας- απολαμβάνοντας τον νέο της ρόλο στη μητρότητα. Η κόρη της τής έχει αποσπάσει όλη την προσοχή, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως έχει ξεχάσει την μόδα, επιλέγοντας στις εξόδους της stylish και to-the-point κομμάτια.

gigi hadid με λευκά

Έτσι με τα λευκά τους looks κέρδισαν τις εντυπώσεις για άλλη μία φορά, με την Gigi να επιλέγει ένα πιο sporty look, με φαρδύ παντελόνι με τσέπες και λευκό crop πουκάμισο, συμπληρώνοντας το outfit με λευκά μποτάκια (δες εδώ τα καλύτερα της άνοιξης).

Στην αντίπερα όχθη, η Bella επέλεξε ένα πιο casual look, με στενό denim παντελόνι (δες εδώ τα πιο trendy της Bershka) και ένα απλό T-shirt, δημιουργώντας ωστόσο μια πιο sexy εμφάνιση, δένοντας το μπλουζάκι της κάτω από το στήθος. Η ίδια μάλιστα ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το thong jean (δες εδώ πώς θα το φορέσεις), αφού άφησε το εσώρουχό της σε κοινή θέα, δημιουργώντας τρόπον τινά κοψίματα στο πλάι. Και φυσικά, πριν από λίγο καιρό είδαμε στην ίδια ένα από τα must-have αξεσουάρ του καλοκαιριού!

bella hadid με λευκό σύνολο

Απόλαυσε και τις δύο εμφανίσεις και διάλεξε τη δική σου αγαπημένη! Για εμάς πάντως και οι δύο είναι εξαιρετικές!