Τhong jean: Αυτό το παντελόνι είναι και στυλάτο και σούπερ sexy

Δες πώς θα το συνδυάσεις για ένα trendy spring look

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τhong jean: Αυτό το παντελόνι είναι και στυλάτο και σούπερ sexy

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, και ειδικά από πέρυσι, τα φαρδιά παντελόνια να κερδίζουν τις εντυπώσεις, πάντα στο όνομα της άνεσης και της βολικότητας που χαρίζουν, ειδικά ελέω καραντίνας, ωστόσο φέτος βλέπουμε στις πασαρέλες και στις συλλογές των σχεδιαστών κομμάτια που έχουν μια πιο sexy λεπτομέρεια ή αναδεικνύουν περισσότερο τη σιλουέτα και το... δέρμα μας.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και τα denim παντελόνια (ή και υφασμάτινα) με το... παράδοξο αυτό όνομα: Thong jeans. Τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για ψηλόμεσα κομμάτια που στους γοφούς διαθέτουν cut-outs, τα οποία μοιάζουν σαν να φαίνεται από μέσα το εσώρουχο! Θυμάσαι μήπως την εμφάνιση της Jennifer Lopez το 2018 (φωτ. κάτω) με αυτό το περίφημο φαρδύ παντελόνι και το... ασορτί της στρινγκ; Φυσικά επρόκειτο για ένα κομμάτι, που μόνο η JLo θα μπορούσε να φορέσει και να υποστηρίξει!

Jennifer Lopez

Μη σου φαίνεται extreme επιλογή γιατί η φιλοσοφία εδώ δεν είναι να ντυθείς... πρόστυχα, αλλά στυλάτα, οπότε επίλεξε ένα παντελόνι που απλώς θα αφήνει κάποια στη... φαντασία. Τα κοψίματα ψηλά στη μέση πετυχαίνουν αυτό το εφέ και ταυτόχρονα η εμφάνισή σου είναι υπέρκομψη. Η δε Μαρία Σολωμού λατρεύει το συγκεκριμένο κομμάτι και το επιλέγει σε μαύρο χρώμα, που της ταιριάζει γάντι!

Τι να προσέξεις

Εννοείται πως θέλεις το αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου να είναι κομψό και σικάτο και επουδενί κιτς, οπότε κινήσου στην επιλογή ενός denim παντελονιού σε φαρδιά γραμμή (μπορεί να είναι και flared) και συνδύασέ το με ένα crop top (δες εδώ τα cut-out tops και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο), για να αναδείξεις τη μέση σου.

Σε περίπτωση που έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα, για να μη φανείς υπερβολική. Επιπλέον, καλό θα ήταν να το αποφύγεις στην περίπτωση που ο σωματότυπός σου είναι... μονοκόματος και δεν διαθέτεις καθόλου μέση.

τζιν παντελόνι street style

Η τάση αυτή (δες εδώ και τις βασικές τάσεις της άνοιξης) θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην... υλοποίησή της επάνω σου, γιατί μπορεί εύκολα να σε παρασύρει σε μια εικόνα που δεν θα είναι κολακευτική. Να θυμάσαι πως μπορείς να πετύχεις το ίδιο εφέ με το εσώρουχό σου σε κοινή θέα, αλλά δεν θα σου το συνιστούσα! Ένα σακάκι ή τζάκετ (δες εδώ τα 6 πανωφόρια της άνοιξης που δεν θα αποχωριστείς) θα καμουφλάρει τόσο... όσο την περιοχή στην περίπτωση που σου... περισσεύουν μερικοί πόντοι!

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς

τζιν παντελόνι με κοψίματα

Denim παντελόνι με κοψίματα, €29,99, Pull&Bear

τοπ λευκό

Crop top, €2,95, Celestino

σακάκι

Σακάκι, €59,95, Marks&Spencer

φουλάρι εμπριμέ

Eμπριμέ φουλάρι με φούντες, €12,50, Doca

τσάντα με λουλούδια

Tσάντα με λουλούδια, €38,60, Doca

mules λευκά

Λευκά καπιτονέ σανδάλια, €19,99, Bozikis