Λευκές μπότες: Βρήκαμε αυτές που θα φορέσεις την άνοιξη

6 must-have παπούτσια για κάθε στυλ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευκές μπότες: Βρήκαμε αυτές που θα φορέσεις την άνοιξη

Νομίζεις πως δεν είναι πρακτικές; Μήπως ότι δεν θα ταιριάζουν με τα outfits σου; Θα σε κοιτάζουν λέει με... μισό μάτι; Δεν φοριούνται με φορέματα; μα τι ερωτήσεις είναι αυτές; Οι λευκές μπότες είναι το βασικό παπούτσι της άνοιξης και εδώ και 2 χρόνια μέσα στις τάσεις της σεζόν (δες εδώ τα trends S/S 2021), οπότε οι απαντήσεις περιττεύουν, αρκεί να δεις και να μάθεις πώς οι πιο ενημερωμένες fashionistas τις φοράνε στους δρόμους της πόλης. Και φυσικά να δεις 6 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την... παπουτσοθήκη σου!

Το λευκό χρώμα στις μπότες είναι must

Μέχρι τώρα όταν ήθελες να αγοράσεις μπότες, σκεφτόσουν πάντα μαύρο ή καφέ. Κλασικές επιλογές για να ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα, αφού οι μπότες είναι ένα παπούτσι λίγο πιο ακριβό από τα υπόλοιπα. Τα στερεότυπα όμως πέρασαν, τα τείχη... έπεσαν και πλέον το λευκό χρώμα επανέρχεται δυναμικά στα παπούτσια (αλλά και στα αξεσουάρ της άνοιξης), υποδεικνύοντας ότι η μόδα κύκλους κάνει και φέρνει τα πίσω... μπρος με μια μοντέρνα πινελιά.

λευκές μπότες με φόρεμα

Οι μπότες της άνοιξης ξεφεύγουν από το ξεπερασμένο ταμπά και κάμελ (όχι ότι κι αυτό δεν θα το φορέσουμε) και προτείνουν το λευκό σε πολλά σχέδια, ύψη και υφές. Το λουστρίνι, το κροκό, το παλιακό έχουν την τιμητική τους σε σχέδια μέχρι τον αστράγαλο, το γόνατο αλλά και σε cowboy boots, ενώ δεν λείπουν και τα διακοσμητικά. Ο λόγος που βλέπουμε τέτοιον πλουραλισμό είναι φυσικά για να ταιριάζουν με όλα μας τα ρούχα και να υποστηρίζουν τις εμφανίσεις μας από το πρωί ως το βράδυ.

Πώς θα συνδυάσεις τις λευκές σου μπότες

Θα τις εκλάβεις ως μαύρες

Γιατί να επενδύσεις σε ένα σχεδόν ολόιδιο ζευγάρι μπότες όταν -και έχοντας την “ευλογία” των τάσεων- μπορείς να αγοράσεις λευκές, που θα τις φορέσεις με ό,τι ακριβώς και τις μαύρες;

Ταιριάζουν με όλα

Το λευκό είναι ουδέτερο και ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις και τα υφάσματα. Φόρεσε, λοιπόν, τις λευκές σου μπότες άφοβα με το τζιν (ειδικά με ένα καμπάνα, πάνε τέλεια), με ένα εντυπωσιακό πανωφόρι (δες τα καλύτερα της άνοιξης), με μια φούστα με γραφιστικά μοτίβα ή με ένα pop φόρεμα.

total-white look

Απογειώνουν την απλότητα

Τι σημαίνει αυτό; Αν αγαπάς τις casual εμφανίσεις, με τζιν κυρίως (δες εδώ τα βασικά denim κομμάτια της άνοιξης), Τ-shirts, πουκάμισα και μπλούζες, οι λευκές μπότες αποτελούν έναν εύκολο τρόπο να βάλεις μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σου.

Είναι ιδανικές για τις "ενδιάμεσες" εποχές

Οι λευκές μπότες θα κρατήσουν τα πόδια σου ζεστά και στεγνά, ενώ την ίδια στιγμή το χρώμα τους θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις ένα πιο ανάλαφρο ντύσιμο, πιο κατάλληλο για κάθε μεταβατική εποχή.

Οι δικές μου επιλογές

λουστρίνι λευκές μπότες

Λουστρίνι, €29,50, Arte Piedi

ψηλοτάκουνες λευκές μπότες

Ψηλοτάκουνες, €9,99, Bozikis

cowboy λευκές μπότες

Cowboy boots, €14,99, Bozikis

αθλητικές λευκές μπότες

Κάλτσα, Renato Garini, €69, Tsakiris Mallas

λευκές μπότες με αγκράφες

Με αγκράφες, €89, Tsakiris Mallas

ξεβαμμένες λευκές μπότες

Ξεβαμμένες με χοντρό τακούνι, WALL STREET, Adam's Shoes