6 denim κομμάτια που θα χρειαστείς από εδώ και πέρα

Τα jean trends της άνοιξης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
6 denim κομμάτια που θα χρειαστείς από εδώ και πέρα

Την άνοιξη το jean είναι το φετίχ µας! Όσα και να έχουµε δεν χορταίνουµε να τα φοράµε µε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, πρωί-βράδυ. Αυτή είναι και η οµορφιά του εν λόγω fashion item, αφού µας προκαλεί διαρκώς να το ανακαλύψουµε. Εσύ έχε τα 6 βασικά denim κοµµάτια στη διάθεσή σου και άφησε τα υπόλοιπα στη φαντασία σου!

Τζάκετ

τζιν τζάκετ

Το φαβορί µας για την άνοιξη, πρέπει να είναι ελαφρώς oversized και να φτάνει έως πάνω από τους γοφούς. Σε σκούρο denim ταιριάζει τέλεια µε loose χρωµατιστά πουκάµισα που είναι τόσο της µόδας!

Style tip: Φόρεσέ το πάνω από ένα σατέν κίτρινο φόρεµα, για να κάνεις fashion statement! Ωστόσο, μπορείς να τσεκάρεις και τα άλλα βασικά πανωφόρια της σεζόν!

Καμπαρντίνα

τζιν καμπαρντίνα

Η καµπαρντίνα είναι αιώνια κοµψό κοµµάτι και διαχρονικό must-have. Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε και το γεγονός ότι µπορεί να γίνει αβίαστα µέρος οποιουδήποτε συνόλου χωρίς προβληµατισµός στο styling της.

Style tip: Αν έχεις µεγάλο στήθος, απόφυγε το έξτρα ύφασµα στο ντεκολτέ! Και φυσικά δες όλες τις άλλες καμπαρντίνες της άνοιξης για να διαλέξεις τη δική σου αγαπημένη.

Παντελόνι καμπάνα

τζιν καμπάνα παντελόνι

Δηµιουργήθηκε από την σχεδιάστρια Mary Quant τη δεκαετία του ’60 και παραµένει στο προσκήνιο µέχρι σήµερα. Οι πιο ενηµερωµένες fashionistas το λατρεύουν για το σχεδόν εξωπραγµατικό εφέ του, να λεπταίνει και να ψηλώνει τη σιλουέτα.

Style tip: Φόρεσε απαραίτητα ψηλοτάκουνα για να αναδειχθεί η γραµµή του. Επιπλέον δες πώς θα το φορέσεις με 2 διαφορετικούς τρόπους.

Φούστα

τζιν φούστα με τιράντες

Φέτος ξεφεύγει από τα δοκιµασµένα! Η denim φούστα θυµίζει σαλοπέτα και είναι πολύ girly και sexy ταυτόχρονα.

Style tip: Με αυτό το κοµµάτι η µέση σου θα δείχνει αυτόµατα πιο λεπτή και οι γλουτοί σου θα αναδεικνύονται µε τον πιο θηλυκό τρόπο.

Πουκάμισο

τζιν πουκάμισο

Είναι ένα κλασικό και κοµψό κοµµάτι που αρέσει πολύ γιατί µπορεί να φορεθεί µε πολλούς τρόπους, όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά ιδιαίτερα τώρα είναι ένα πραγµατικό must have.

Style tip: Δηµιούργησε ένα masculine city style µε µαύρο ριγέ κουστούµι, εµφάνιση που σε πάει από το γραφείο µέχρι για ποτό!

Σακάκι

τζιν σακάκι

Συνήθως δεν το προτιµάµε, αλλά κάνουµε µέγα λάθος! Το jean σακάκι ταιριάζει ιδανικά µε µονοχρωµίες, ενώ θα µας βοηθήσει να πετύχουµε το ιδανικό head-to-toe denim look.

Style tip: Προτίµησε ένα σε στενή γραµµή, µε το οποίο θα µπορείς να κάνεις layering.