Χώρισαν 13 μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους - «Με χτύπησε» λέει η πεθερά

Σκάνδαλο μεγατόνων στην showbiz για πασίγνωστο ζευγάρι! Τι λένε και οι δυο πλευρές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν 13 μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους - «Με χτύπησε» λέει η πεθερά

Μπορεί μετά από τους συνεχείς χωρισμούς τους και τις επανασυνδέσεις όλοι να νόμιζαν πως τελικά θα καταλήξουν μαζί, καθώς πριν από 13 μήνες ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους, ωστόσο, ο πρόσφατος χωρισμός τους δείχνει πως είναι οριστικός. Και όχι μόνο λόγω του ότι μόνο χώρισαν, αλλά και γιατί η πεθερά κατήγγειλε πως ο τραγουδιστής την χτύπησε.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε εχθές 28/10 από εκπρόσωπο της Gigi Hadid, η ίδια και ο Zayn Malik δεν είναι πλέον μαζί. Μάλιστα, το TMZ, επικαλούμενο πηγές από τον κύκλο του πρώην ζευγαριού, λέει ότι ο χωρισμός δεν συνέβη τώρα αλλά πάνω από έναν μήνα πριν.

Χώρισαν 13 μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους Gigi Hadid και Zayn Malik

Η μητέρα της Gigi κατηγορεί τον Zayn ότι την χτύπησε

Μετά λοιπόν την αποκάλυψη του χωρισμούς τους, μια καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας. Η μητέρα του μοντέλο, Yolanda Hadid, ισχυρίζεται ότι ο Malyk τη χτύπησε, και ότι η ίδια σκέφτεται σοβαρά να κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγές του TMZ λέει πως το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Αν και δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής δημόσια περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της «επίθεσης», ή με τα περιστατικά που οδήγησαν στην φερόμενη βιαιοπραγία, οι συγκεκριμένες πηγές αναφέρουν ότι η 57χρονη επιμένει στους ισχυρισμούς της.

Η μητέρα της Gigi Hadid καταγγέλλει τον Zayn Malik ότι την χτύπησε

Αρνείται κατηγορηματικά την καταγγελία ο Zayn Malik

Όταν το site επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι άσκησε βία κατά της μητέρας της πρώην του. «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Yolanda Hadid και, για το καλό της κόρης μου, αρνούμαι να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζω ότι η Yolanda θα ανασκευάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της ιδιωτικής επίλυσης αυτών των οικογενειακών προβλημάτων».

Φωτογραφίες της κόρης Gigi - Zayn

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιής και όμορφη» έγραψε ο 27χρονος τραγουδιστής στη λεζάντα της πρώτης του κοινής φωτογραφίας με τη μικρή στο Instagram και συνέχισε «Το να προσπαθήσω να περιγράψω με λόγια πως αισθάνομαι τώρα είναι αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι έξω από τη λογική μου. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που είναι δική μου αλλά και ευγνώμων για τη ζωή που θα ζήσουμε μαζί».

«Το κορίτσι μας ήρθε στον κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο και ήδη έχει αλλάξει τον κόσμο μας. Τόσο ερωτευμένη».