Survivor 5: Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Βαλάντη - «Έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα...»

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια

Μετά την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πήρε θέση σχετικά με την συμπεριφορά του Βαλάντη στο ριάλιτι επιβίωσης, θέση πήρε, το πρωί της Τρίτης 18/01, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Η παρουσιάστρια στήριξε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, στην περιπέτεια υγείας που πέρασε, μετά τα λόγια που την έκαναν να βάλει τα κλάματα και να φύγει από το συμβούλιο.

Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Βαλάντη

«Ο Βαλάντης έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Είναι παρορμητικός, είναι οξύθυμος και είναι ο κλασσικός άνθρωπος που λέει τη χοντράδα, μετά καταλαβαίνει, προσπαθεί να τη μαζέψει, ζητάει συγγνώμη, αλλά όταν η στάμνα πάει κι έρθει δέκα φορές, μία φορά θα σπάσει.

Expand player

Και συμφώνησαν όλοι σε αυτό, το να χρησιμοποιείς ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο χάνονται άνθρωποι και να λες “Σου έδωσε ο Θεός αυτή τη δοκιμασία για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και δεν έγινες”. Και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις; Αυτό το κρίνει ο Θεός και κανένας άλλος. Ο Θεός αποφασίζει αν έγινες καλός άνθρωπος, αν άξιζες μια δεύτερη ευκαιρία. Προφανώς για να της δόθηκε από τη ζωή, την άξιζε. Θα αμφισβητήσεις εσύ που έχεις περάσει και κάτι παρόμοιο;», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι αναρτήσεις του Αντίνοου Αλμπάνη για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Βαλάντη

Μέσα από δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να δείξει την υποστήριξή του προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά τη λεκτική επίθεση που της έκανε ο Βαλάντης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμπαικτών τους και όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Βαλάντης είπε κάτι για την περιπέτεια που πέρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον καρκίνο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος επίσης πέρασε μία αντίστοιχη περιπέτεια, στάθηκε στο πλευρό της και «άδειασε» τον τραγουδιστή.

«Έπεσε, σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε. Αυτό κανένας δε θα της το στερήσει. Ηλίθιε. #μετηνευρυδίκη», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις του ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασίγνωστος παίκτης Survivor αφήνει απλήρωτους υπαλλήλους και ζητά να τρώει τζάμπα σε ταβέρνες

Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει ποιος θα αποχωρήσει αύριο 19/1