Ελεονώρα Μελέτη: «Είχε έρθει ο Βαλάντης...» - Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας

«Ήθελε να κάνει σπουδές...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Είχε έρθει ο Βαλάντης...» - Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, η ομάδα των διασήμων αποφάσισε να «στήσει» την ψηφοφορία στο συμβούλιο αποχώρησης, προκειμένου να βρεθεί συνυποψήφιος με τον Βαλάντη κάποιος δυνατός παίκτης που θα μπορέσει να τον βγάλει εκτός από το ριάλιτι επιβίωσης. Με αφορμή, τα χθεσινά τεκταινόμενα στο παιχνίδι η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και να μιλήσει για την εμπειρία της με τον τραγουδιστή.

Η συνάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Ρε παιδιά, εμένα ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Είχε έρθει ο Βαλάντης κάποια στιγμή στα Μεσάνυχτα. Αυτό που μου είχε δώσει να καταλάβω είναι ότι είχε επιλέξει να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο. Ήθελε να κάνει σπουδές ψυχολογίας, είχε μπει σε μια άλλη ρουτίνα καθημερινότητας με διαλογισμούς, με πρωινά ξυπνήματα, μυστικά ευεξίας, ψυχικής γαλήνης. Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί μου είχε δώσει να καταλάβω ότι είναι ένας άνθρωπος που και λόγω των σπουδών του έχει αισθητική στη ζωή του. Δεν το βλέπω. Δυστυχώς δεν το βλέπω» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η συνέντευξη του Βαλάντη στα Μεσάνυχτα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Βαλάντης μίλησε ανοιχτά για την υγεία του και τι του συνέβη με περιγραφές που σοκάρουν!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όταν εντοπίστηκε όγκος στο νεφρό του, κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έκανε προκειμένου να πάρει μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης.

«Λίγες στιγμές φόβου και πανικού, λίγο αμφιβολία και ένα διάστημα αντίδρασης στο οποίο έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα, θέλω να το περάσω έτσι πιστεύοντας στον εαυτό μου, όμως τελικά επέλεξα τη σωστό οδό, αυτή που πρέπει να ακολουθούμε και όλοι, έκανα το χειρουργείο που πήγε καλά, τις επαναληπτικές μου εξετάσεις και συνεχίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην παχυσαρκία που τον ταλαιπωρούσε πολύ όταν ήταν νεότερος, και εξήγησε γιατί κάθε φορά που θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του, κάνει απεργία πείνας.

«Κάποιες φορές που με ρωτάνε γιατί είμαι τόσο αδύνατος, τους λέω ότι κάνω απεργία πείνας. Εμένα προσπαθώ να αλλάξω, κάνω απεργία πείνας για να τιμωρήσω τον εαυτό μου. Όταν μου δημιουργείται ένα πρόβλημα, για να μπορέσω να ελέγξω τον εαυτό μου και να μην προβώ σε άλλο κακό, προτιμώ να τιμωρήσω τον εαυτό μου και να πω "όχι, εσύ φταις, φάει αυτό που πρέπει να φας για να αλλάξεις"» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.