Survivor 5: Αυτοί είναι οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στον τάκο μαζί με τον Βαλάντη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτοί είναι οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές στο αποψινό (17/1) επεισόδιο του Survivor 5, προκειμένου να οριστεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έχασαν την δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να πρέπει να ρίξουν στον τάκο έναν ακόμη συμπαίκτη τους, μαζί με τον Βαλάντη.

Τους περισσότερους ψήφους λοιπόν τους συγκέντρωσε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε τον Θανάση Βισκαδουράκη, επιβεβαιώντας τα spoils του Youweekly.

Όπως αποκάλυψαν οι Διάσημοι, ο λόγος που αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι αυτοί οι 2 παίκτες είναι ακριβώς γιατί είναι 2 πολύ αγαπητά πρόσωπα και πως ο κόσμος θα προτιμήσει να κρατήσει αυτούς στο παιχνίδι και όχι τον Βαλάντη. Πρόκειται λοιπόν για μια καθαρά στρατηγική ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία των Διάσημων στο Survivor 5

«Αρκετά σε ανεχτήκαμε» - Έξαλλο το Twitter με την επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη στο Survivor 5

O Βαλάντης πρωταγωνίστησε με αρνητικό τρόπο στο χθεσινό (16/1) συμβούλιο του νησιού του Survivor 5, καθώς ένα σχόλιό του ήταν αρκετό για να κάνει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κλάψει με λυγμούς. Η κίνησή του αυτή εξόργισε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και το Twitter.

To σχόλιο είχε να κάνει με την υγεία της Ευρυδίκης και την περιπέτεια που είχε περάσει με τον καρκίνο και έτσι, πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του Βαλάντη από το παιχνίδι. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Μουτσινάς με ένα σχόλιο στην εκπομπή του.