Survivor 5 spoiler 17/1: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Θα τεθούν σε ψηφοφορία του κοινού μαζί με τον Βαλάντη

Εσείς ποιος θέλετε να φύγει;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 17/1: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Θα τεθούν σε ψηφοφορία του κοινού μαζί με τον Βαλάντη

Τρίτη σήμερα 17/1 και το βράδυ στο Survivor θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας μεταξύ των Κόκκινων και των Μπλε. Διάσημοι και Μαχητές δεν έχουν καθόλου καλή ψυχολογία καθώς στις παραλίες γίνονται διάφορα και ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποια ομάδα θα πάρει το τομέμ απόψε (δείτε εδώ), οπότε πάμε να πούμε τα.. υπόλοιπα!

Τρεις υποψήφιοι στο Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αφού οι μαχητές κερδίζουν ξανά οι διάσημοι θα αναγκαστούν να ψηφίσουν πάλι συμπαίκτη τους! Στον τάκο είναι μέχρι στιγμής ο Βαλάντης... Ποιοι θα κάτσουν δίπλα του;

Σύμφωνα με τις πηγές μας δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μυριέλλα που θα βγει από την ομάδα και ο Λάμπρος που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία θα δώσει την Αθηνά.

Ο τραγουδιστής έχει βγει στον τάκο άπειρες φορές, η Μυριέλλα άλλη μια αλλά το κοινό φάνηκε να την στηρίζει θερμά ενώ η Αθηνά είναι η πρώτη φορά που θα "πέσει" στα χέρια των τηλεθεατών για να δούμε τι θα γίνει...

Να σημειωθεί πως κρατάμε μια επιφύλαξη για τα ονόματα γιατί ξέρουμε πολύ καλά τα παιχνιδάκια του Ατζούν. ΑΝ αλλάξει κάτι θα κάνουμε update εδώ αλλιώς... ότι σας είπαμε!

UPDATE!!!!

Ανατροπή σοκ τελικά! Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Γιώργος Πιλίδης!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils