Survivor 5: Κάθετος ο Νίκος Μουτσινάς για το περιστατικό με τον Βαλάντη - «Περάστε έξω»

«Το 98% που δίνουμε στον κόσμο από τηλεόραση είναι σκουπίδι, οπότε το 2% να είναι κάτι καλό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Κάθετος ο Νίκος Μουτσινάς για το περιστατικό με τον Βαλάντη - «Περάστε έξω»

To μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι σχολίασε το περιστατικό που έλαβε χώρα ανάμεσα στον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, η παραγωγή δε θα έπρεπε να αφήνει τέτοιες συμπεριφορές να προβάλλονται, ενώ σχολίασε πως κατά την άποψή του ο Βαλάντης θα έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το περιστατικό του Βαλάντη στο Survivor 5

«Μας είπαν τι είπε; Όχι από αυτά που έχουμε μάθει και που έχει γίνει και σάλος. Είναι αυτά όντως; Εγώ δεν ξέρω ακριβώς τι είπε, δεν ήμουν εκεί, ούτε και είδα κάτι. Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε, αλλά ξέρουμε ότι ειπώθηκε κάτι που έκανε την κοπέλα να βάλει τα κλάματα.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε αυτά τα παιχνίδια να υπάρχουν κάποιοι ηθικοί κανονισμοί, οι οποίοι όταν θα ξεπερνιούνται να έχει το δικαίωμα η παραγωγή να λέει στον παίκτη “περάστε έξω”. Γιατί παράλληλα με το ότι κάνουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με κάποιο τρόπο κάτι επικοινωνούμε μέσα από αυτό.

Όταν γίνεται κάτι τέτοιο που είναι τόσο πληγωτικό για τον άλλον, για το κομμάτι της υγείας της κοπέλας, αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά επειδή έχει γίνει σάλος, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι εκτός. Θα έπρεπε να υπάρχουν ηθικοί κανονισμοί που θα λένε ότι “αυτή η συμπεριφορά δεν έχει θέση εδώ, παρακαλώ πολύ περάστε έξω”.

Πρέπει να μπορέσει να έρθει μια ισορροπία με όλο αυτό που δίνουμε στον κόσμο από την τηλεόραση, το οποίο στο 98% είναι σκουπίδι, οπότε το 2% να είναι κάτι καλό. Το αφήνω εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πόσα λεφτά έχει πάρει ο Βαλάντης στις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στο παιχνίδι

Ο Βαλάντης είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης του Survivor κι όχι αδίκως γιατί... ο Ατζούν ήξερε! Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ο Τούρκος παραγωγός γνώριζε πως θα συμβεί! Σας έχουμε ξανά πει άλλωστε πως πριν επιλεγούν οι συμμετέχοντες περνάει από κόσκινο η ψυχοσύνθεσή τους... Ατζούν είναι αυτός.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ήταν ανοιχτοχέρης με τον τραγουδιστή και του πρόσφερε εβδομαδιαίως 8.000 ευρώ! Συνεπώς, μετά από τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο Βαλάντης έχει καταφέρει να "μεγαλώσει" τους λογαριασμούς του κατά 24.000 ευρώ περισσότερο...

Βέβαια, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτή την εβδομάδα και στο συμβούλιο προκάλεσε πάλι πανικό. Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο θα προλάβει να... πάρει κι άλλα λεφτά...