Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει ποιος θα αποχωρήσει αύριο 19/1

«Πάμε στοίχημα πως θα φύγει ο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει ποιος θα αποχωρήσει αύριο 19/1

Ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού του Survivor 5, πραγματοποιήθηκε χθες 17/1, προκειμένου να οριστούν οι δυο ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έχασαν την δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να πρέπει να ρίξουν στον τάκο έναν ακόμη συμπαίκτη τους, μαζί με τον Βαλάντη.

Τους περισσότερους ψήφους λοιπόν τους συγκέντρωσε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Μπορεί σε πολλούς να προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ψήφισαν τον πιο δυνατό τους παίκτη, ωστόσο ο λόγος που αποφάσισαν να το κάνουν είναι γιατί είναι πολύ αγαπητός και δυνατός παίκτης όπως και ο ηθοποιός και πως ο κόσμος θα προτιμήσει να κρατήσει αυτούς στο παιχνίδι και όχι τον τραγουδιστή.

Βέβαια, να σημειωθεί πως 1 στο εκατομμύριο να κάνουν λάθος, θα χάσουν είτε έναν πολύ δυνατό παίκτη είτε έναν πολύ αγαπητό τους φίλο και συμπαίκτη. Εμείς ωστόσο, έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι θα αποχωρήσει από το Survivor 5

Ο Τριαντάφυλλος που παρακολουθεί φανατικά το Survivor 5, θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να σχολιάσει την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία. Σύμφωνα με τον ίδιο, θεωρεί πως είναι λάθος που έβγαλαν στον τάκο τους δυο αυτούς παίκτες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε αυτός που πιστεύει πως θα αποχωρήσει είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Πάτε στοίχημα πως θα φύγει ο Θανάσης; Και κάτι ακόμα. Γιατί ρε φίλε Λάμπρο δεν έδωσες μια φίλη σου ή φίλο σου που είναι δυνατοί παίκτες και έδωσες τον Θανάση; Τον θεωρείς δυνατό; Πόσο λείπει τώρα από εκεί ο Αλέξης Παππάς και ο νυν αδερφός του;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 5