«Έχω δώσει σφαλιάρα σε γυναίκα» - Χαμός με τη δήλωση της Βάνας Μπάρμπα

«Θα το έκανα και σήμερα, αν μια γυναίκα ήταν τόσο υπέρμετρα ανόητη»

Μετά τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή Ανοιχτά το βράδυ της Πέμπτης (21/1) για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε ρίξει σφαλιάρα σε μία γυναίκα και μάλιστα θα το έκανε ξανά αν κάποια την εκνεύριζε τόσο πολύ.

Η δήλωση της Βάνας Μπάρμπα

«Έχω δώσει σε γυναίκα σφαλιάρα. Διασκεδάζαμε ένα βράδυ κι ήταν προσβλητική απέναντί μου. Όπως βγήκαμε και συνοδευόμουν από έναν άντρα με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη, με το που μπήκαμε άρχισε να πέφτει επάνω του και να τον παίρνει αγκαλιά. Άρχισε να με ενοχλεί έντονα.

Expand player

Γυρίζει το μάτι μου και της δίνω ένα χαστούκι. Της είπα αυτό για να μάθεις να ξεπερνάς το μέτρο. Σου αξίζει. Και βλέπω ότι χειροκροτούσαν από τα άλλα τραπέζια. Μου έφυγε η σελίδα. Μα τώρα από γυναίκα σε γυναίκα; Εγώ τις αγαπώ και τις υποστηρίζω τις γυναίκες, είμαστε ένα… Μα είχε χιμήξει επάνω του. Θα το έκανα και σήμερα, αν μια γυναίκα ήταν τόσο υπέρμετρα ανόητη», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Η απώλεια που την τσάκισε

«Κατέβηκα στα Γιάννενα, στην πατρίδα μου και η μοίρα μου έπαιξε το δικό της παιχνίδι και έχανα την Σούλα, την αδελφή μου,. Τότε που γινόταν αυτό και δεν μπορούσα να ξαναπάω στα Γιάννενα. Από τότε, κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να ξαναπάω.

Προσπαθώ να κάνω το βήμα και να ξαναπάω αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί η αδελφή μου να με περιμένει. Δεν μπορώ να ξαναδώ την πόλη μου όπως την έζησα.

Για αυτό θα ήθελα να μην με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα και όταν ήθελα να μπω γίνω βουλευτής, ήμουν κοντά στην πατρίδα. Απλά ήταν πολύ έντονο αυτό που έζησα και οι μνήμες μου δεν μου επιτρέπουν να υπάρχω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάνα Μπάρμπα: «Η άποψη μου δεν αλλάζει» - Οι νέες δηλώσεις μετά το σάλο για τον Φιλιππίδη

Συγκινεί η Βάνα Μπάρμπα: «Ο πόνος ήταν ασήκωτος! Είχα πένθος γιατί έχασα την...»