Βάνα Μπάρμπα: «Η άποψη μου δεν αλλάζει» - Οι νέες δηλώσεις μετά το σάλο για τον Φιλιππίδη

«Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα: «Η άποψη μου δεν αλλάζει» - Οι νέες δηλώσεις μετά το σάλο για τον Φιλιππίδη

Η Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη στην πρεμιέρα του After Dark, εκτός της εξομολόγησης που έκανε για τον θρήνο που έζησε, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη αποκλειστικά στο Youweekly.gr και είχαν προκαλέσει σάλο σε social media και εκπομπές.

Οι νέες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα

«Θα πω αυτό που είπε πρόσφατα ο κ. Μπέζος. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα κάτω του, καλό είναι να μην λέμε τίποτα. Όποιος περνά τον δικό του γολγοθά, καλό είναι να σιωπούμε μέχρι να βγει το πόρισμα για να μιλήσουμε. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει. Θα κρατήσω, όσο μπορώ, μια σιωπή. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήξερα ότι υπήρχαν στον χώρο μας. Και πιο παλιά πάντα υπήρχαν οι άντρες που μας έβλεπαν ερωτικά και πάντα υπάρχει αυτό της εξουσίας και του θύματος με τον θύτη. Καμια φορά αλλάζει και δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

«Βεβαίως κι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά επειδή ήμουν παιδί της επαρχίας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το χτυπήσω εκείνη την ώρα. Μάλιστα ένας μεγάλος παραγωγός που πήγε να μου δώσει δουλειά, με κοιτούσε στο μπούστο και σηκώθηκα κι έφυγα, λέγοντάς του να με κοιτά στα μάτια. Δεν είναι αυτό που λένε Βάνα εσύ είσαι μάγκας. Κι εγώ μικρή ήμουν τότε. Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Να μην αφήσει τον χρόνο να την βλάψει. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή, μετά από τόσα χρόνια. Εμείς δηλαδή τι κάναμε; Ζούσαμε στην χλιδή; Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε τον άλλον. Την ίδια στιγμή ύψωσε το ανάστημά σου και μην φοβηθείς τίποτα και κανένα» συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ανάρτηση για τον Φιλιππίδη που προκάλεσε την οργή των διαδικτυακών της φίλων

Σε μια αρκετά προκλητική ανάρτηση προχώρησε πριν μερικές εβδομάδες η Βάνα Μπάρμπα, η οποία τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός κωμικός διώκεται ποινικά για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, ωστόσο υπάρχουν επτά μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του.

Υπερ του φαίνεται όμως πως είναι και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

undefined