«Με την Κατερίνα...» - Η αποκάλυψη του Τσιμιτσέλη για τη σχέση του με την Γερονικολού

Η εξομολόγηση στον αέρα της ΕΡΤ

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/1 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μετά την ανακοίνωση που έκαναν για τη νέα τους αρχή... ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού κάνοντας αποκαλύψεις για τους χαρακτήρες τους.

Η εξομολόγηση του Τσιμιτσέλη για τη σχέση του με την Γερονικολού

«Με την Κατερίνα λειτουργούμε συμπληρωματικά. Ούτε αποτρεπτικά, ούτε τίποτα. Συμβουλευτικά...», ανέφερε ο ηθοποιός, με τους παρουσιαστές να τον ρωτούν αν η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να του ασκήσει κριτική για κάτι.

Expand player

«Εγώ σε αυτήν ναι, αυτή σε μένα όχι. Απλά η Κατερίνα είναι λίγο πιο δεκτική από ότι είμαι εγώ. Εγώ είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό. Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων» τόνισε.

«Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη», ολοκλήρωσε.

Η αποκάλυψη για το ενδεχόμενο γάμου

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», και αποκάλυψε και το αν πρόκειται να παντρευτούν.

«Δεν είμαστε καθόλου αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε:

«Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον».

«Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Τέλος, είπε: «Δεν μου λείπει κάτι, είμαι καλά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη - «Έχουμε περάσει αγωνία...»

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Εκεί πήγαν για πρώτο ραντεβού - «Επειδή ήμασταν γνωστοί...»