Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη - «Έχουμε περάσει αγωνία...»

Η εξομολόγηση για την κόρη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη - «Έχουμε περάσει αγωνία...»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και για το διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όπως εξήγησε, τόσο η ίδια όσο και ο πρώην σύζυγός της, προσπάθησαν να μην μεταφέρουν στην κόρη τους την αγωνία που είχαν (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Εύα).

Η εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κόρη τους

«Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία.

Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια.

Ποτέ σε ένα παιδί δεν αρέσει που χωρίζουν οι γονείς του, αλλά και το παιδί αργά ή γρήγορα βρίσκει τη σχέση του με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε την αγωνία, την οποία έχω περάσει κι εγώ κι ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) και ο Λευτέρης από τη μεριά του. Πρέπει να αφήνεις στο παιδί τον χώρο του… Σε όλη της τη ζωή η Εύα θα έχει να το διαχειρίζεται, συν το γεγονός ότι την οικογενειακή της κατάσταση τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα που είναι το πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πώς είναι οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Εύα, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Όπως είπε, προσπαθεί να κρατάει μία κοινή γραμμή με την πρώην σύζυγό του, ωστόσο δεν αντέχει να είναι αυστηρός με την κόρη του. Το πρώην ζευγάρι δείχνει να διατηρεί καλές σχέσεις.

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλεια… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες.

Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί», τόνισε ενώ σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του όταν θα ακούσει για πρώτη φορά την κόρη του να του μιλάει για κάποιο αγόρι:

«Είναι ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν το κάνω ακόμα εικόνα, αλλά θα γίνει».