Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Εκεί πήγαν για πρώτο ραντεβού - «Επειδή ήμασταν γνωστοί...»

Η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Εκεί πήγαν για πρώτο ραντεβού - «Επειδή ήμασταν γνωστοί...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ που πρωταγωνιστούν.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης τους.

Οι δηλώσεις Τσιμιτσέλη - Γερονικολού για την σχέση τους

«Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού ενώ με την σειρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και την τριβή να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε γύρισμα: «Φάγαμε στο γύρισμα, στο break. Επειδή ήμασταν γνωστοί, ήδη βρισκόμασταν» ανέφερε ο ηθοποιός.

Τι είπαν για το ενδεχόμενο γάμου;

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και για το πως νιώθει που θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στην νέα σειρά της ΕΡΤ, αλλά αποκάλυψε και το αν πρόκειται να παντρευτούν.

«Δεν είμαστε καθόλου αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε:

«Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον».

«Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Τέλος, είπε: «Δεν μου λείπει κάτι, είμαι καλά».