Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ανακοίνωσαν τα ευχάριστα - Έγιναν γνωστά σήμερα 4/11

Νέα αρχή στην ζωή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ανακοίνωσαν τα ευχάριστα - Έγιναν γνωστά σήμερα 4/11

Πρωταγωνιστές της νέας σειράς ΕΡΤ "Πεθαίνω για σένα" πρόκειται να είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Μάλιστα, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτές τις μέρες, καθώς ετοιμάζεται να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2022.

Η νέα σειρά με πρωταγωνιστές Γερονικολού και Τσιμιτσέλης

Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικοί από τους ηθοποιούς που πρόκειται να βρίσκονται στην σειρά είναι: Σταύρος Σβήγκος, Λαέρτης Μαλκότσης, Βίβιαν Κοντομάρη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Ζερόμ Καλουτά σε special ρόλο.

Το σενάριο είναι της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη.

Η πλοκή της σειράς θέλει μια γυναίκα υπερβολική με το θέμα της υγείας και φοβική με τις αρρώστιες να κάνει κάποια στιγμή εξετάσεις και ο γιατρός να της ανακοινώνει λάθος αποτελέσματα. Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο ζουν μαζί μια περιπέτεια με ανατροπές.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

«Στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στη...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησαν δηλώσεις ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού καθώς μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν για την παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη», τη σχέση τους και την εμφάνιση της Κατερίνας στην εκπομπή «Fishy».

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μετά από 1,5 χρόνο είναι καιρός να ανέβει ξανά η παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη». Δουλεύω σε ένα εργοστάσιο και ερωτεύομαι, αγαπώ μία γυναίκα και την παντρεύομαι. Καμία σχέση με την Κατερίνα στην παράσταση!».

«Τα γυρίσματα του Fishy έχουν τελειώσει» είπε και αποκάλυψε πως η Κατερίνα Γερονικολού θα εμφανιστεί ως καλεσμένη: «Την στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στην συνέντευξη για το Fishy, είμασταν μεσοπέλαγα, τι θα μπορούσε να κάνει;».

Η Κατερίνα Γερονικολού μεταξύ άλλων τόνισε: «Το πειραχτήρι στην παράσταση σίγουρα δεν είμαι εγώ, είναι η Μιμή Ντενίση. Βεβαίως και βοηθάω τον Γιάννη στην οργάνωση, τους πάντες βοηθάω… Όσοι είναι κοντά μου φεύγουν πιο πειθαρχημένοι». Μάλιστα, ο ίδιος πριν μερικές μέρες μίλησε και για την Βάσω Λασκαράκη.