«Με τη Βάσω Λασκαράκη προσπαθούμε να...» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η τρυφερή αποκάλυψη για την κόρη τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με τη Βάσω Λασκαράκη προσπαθούμε να...» -

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Εύα, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Όπως είπε, προσπαθεί να κρατάει μία κοινή γραμμή με την πρώην σύζυγό του, ωστόσο δεν αντέχει να είναι αυστηρός με την κόρη του. Το πρώην ζευγάρι δείχνει να διατηρεί καλές σχέσεις και μάλιστα πρόσφατα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε μία φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ τι έγραψε).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την κόρη του με τη Βάσω Λασκαράκη

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλεια… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες.

Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί», τόνισε ενώ σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του όταν θα ακούσει για πρώτη φορά την κόρη του να του μιλάει για κάποιο αγόρι:

«Είναι ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν το κάνω ακόμα εικόνα, αλλά θα γίνει».

«Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη βάλαμε στην άκρη ό, τι διαφορές είχαμε για την Εύα»

Στην εκπομπή «Μαμά Δες» μίλησε η Βάσω Λασκαράκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και στον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσαν στην κόρη τους αλλά και στην πρώτη γνωριμία της μικρής Εύας με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν έχει πρόβλημα να μιλάει για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μιας και οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις και βρίσκονται σε άριστη συνεννόηση για την κόρη τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε κάθε συνέντευξή του τονίζει πόσο καλή μαμά είναι η Βάσω Λασκαράκη.

«Καμία απόφαση διαζυγίου όταν ειδικά υπάρχει και ένα παιδί δεν είναι εύκολη, η Εύα ήταν τότε 4 χρονών. Οπότε καθίσαμε κάτω βάλαμε στην άκρη ότι διαφορές είχαμε, συμβουλευτήκαμε μία ψυχολόγο και μία παιδοψυχολόγο μας είπανε πως πρέπει να το χειριστούμε, τι είναι αυτά που πρέπει να πούμε και ποιες αντιδράσεις πρέπει να περιμένουμε.

Αυτό ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ, πρώτα από όλα στην δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε, γιατί εκείνη την στιγμή πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος πως πρέπει να αφήσεις τα πάντα στην άκρη και να πας σαν γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί», είπε αρχικά η ηθοποιός για το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και στη γνωριμία του με την κόρη της, σχολίασε: «Η Εύα γνώρισε αρχικά τον Λευτέρη σε φιλικό επίπεδο. Είχαμε κατέβει στην Κρήτη για διακοπές και είχαμε μείνει περίπου δύο μήνες και εκεί τον γνώρισε στην παρέα, κοινωνικά.

Μετά από 2-3 μήνες που γυρίσαμε στην Αθήνα κάναμε κάποια κουβέντα, ερχόταν μας έβλεπε και εκεί της είπα ότι η μαμά με τον Λευτέρη είναι σύντροφοι και ότι αποφάσισαν να φτιάξουν μαζί τη ζωή τους. Ήταν δεκτική και έκανε ερωτήσεις».