Βάσω Λασκαράκη: «Χωρίζοντας είπα πρέπει να πενθήσω...»

«Και ταυτόχρονα έχανα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: «Χωρίζοντας είπα πρέπει να πενθήσω...»

Στην εκπομπή Dot βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου η Βάσω Λασκαράκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο του χωρισμού της, από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όπως εξομολογήθηκε η περίοδο του διαζυγίου της ήταν πολύ δύσκολη, ενώ τα γενέθλια της ήταν ένα κομβικό σημείο, κάνοντας έναν βαθύ απολογισμό.

Η αποκάλυψη της Λασκαράκη για το χωρισμό της

«Χωρίζοντας είπα πρέπει να πενθήσω. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι έτοιμη να προχωρήσω. Μου συνέβαινε μέσα στη διαδικασία του να γνωρίσω έναν άνθρωπο που με κάνει να αισθάνομαι ωραία, να βγαίνω έξω, αλλά ταυτόχρονα στον εαυτό μου να βάζω ένα εμπόδιο, ότι δεν μου αξίζει όλο αυτό να το περάσω, ότι εγώ έπρεπε να είμαι να σε άλλη φάση, ότι έχω ένα παιδί, πρέπει να το ζήσω, που πάει η ζωή μου, πως θα είμαι μετά;

Δεν ήμουν πιτσιρίκα, ήμουν 39. Τα γενέθλιά μου στα 39 ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο. Παρόλο που πέρασα καλά, ήταν και ένας βαθύς απολογισμός εκείνο το βράδυ.

Σε αυτούς τους μικρούς απολογισμούς που έχω κάνει αυτά τα χρόνια, θεωρώ πως καλά το χειρίστηκα και σύμφωνα με το ότι έχω ένα παιδί και δεν πρέπει όταν ένας γονιός έχει ένα παιδί να καταρρέει, γιατί καταρρέει ο γάμος του. Πρέπει να αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να σέρνεσαι στα πατώματα, επειδή πήγαν όλα στραβά.

Ένιωσα τους κλυδωνισμούς πολύ έντονα, αλλά αυτό που με έσωσε ήταν ότι είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν πάρα πολύ. Οι κολλητές μου ήταν εκεί βράχοι, αλλιώς δεν τα έβγαζα πέρα. Με έχουν κάνει να κλάψω από τα γέλια περισσότερο από όσο κλάψει από στεναχώρια σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί η προσωπική μου ζωή ήταν πολύ κακή και ταυτόχρονα έχανα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, μια κολλητή μου φίλη το ίδιο χρονικό διάστημα και παράλληλα δούλευα και 12 ώρες...», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη. Ενώ και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως ο χωρισμός τους ήταν δύσκολος.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το πρώτο ραντεβού με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Πρώτη φορά πήγαμε κάπου να φάμε προφανώς. Είναι η κλασική ιστορία με τα παϊδάκια. Παραγγέλνει 500gr. παϊδάκια και λέει: “Σιγά μην τρώει αυτή παϊδάκια” και με κοιτούσε κάπως. Τότε λέω: “Τι; Βαλ ’τε 1kg.”. Και με κοιτάει ο σερβιτόρος και λέει: “Είναι πολλά”. Δεν μπορώ σερβιτόρος να μου λέει είναι πολλά.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Είχε τύχει ένα βράδυ να μιλήσουμε με μηνύματα και τηλεφωνικά για ατελείωτες ώρες και εκείνος δεν το έχει καθόλου με τα τηλέφωνα και μετά το συζητήσουμε και γελούσαμε με δάκρυα του ότι δεν μπορεί να μιλήσαμε τόσες ώρες 40 χρονών άνθρωποι. Είναι αυτό που δεν το έχεις κάνει για χρόνια και λες γίνεται ακόμη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.