«Τράβηξε πάρα πολύ» - Η Έλενα Χριστοπούλου "έσπασε" τη σιωπή της για την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά

«Η σχέση της Ηλιάνας με τη Βίκυ πάει ομαλά»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/1) η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά καθώς και στην κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την παρουσιάστρια.

Αφού μίλησε για τη ληστεία που έγινε έξω από το σπίτι της, η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά.

Expand player

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε μαζί με τη Βίκυ Καγιά την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν, δεν βγήκε μόνη της. Είχε τη Βίκυ δίπλα της και έμαθε και πάρα πολλά. Μιλάνε, βεβαίως ξέρω. Η σχέση τους πάει ομαλά. Η Ηλιάνα την πήρε τηλέφωνο.

Δεν έχει τύχει να την δω. Αν την δω φυσικά θα της μιλήσω, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Εγώ όταν διαφωνώ το λέω, δεν χωρίζω κάτι. Εγώ δεν έχω να λύσω κάτι με κανέναν. Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει, εκεί που ήταν να λυθούν. Από εκεί και πέρα δεν θέλω κάτι άλλο, όλα μια χαρά. Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, τράβηξε πάρα πολύ. Δεν έχει να κάνει με εμένα, είναι μια σχέση δύο άλλων ανθρώπων, δεν έχει να κάνει με εμένα καθόλου. Εγώ ό,τι ήταν να κάνω και να πω το είπα.

Είδα πολύ λίγο DWTS. Η Βίκυ Καγιά μου αρέσει σε ό,τι και να κάνει, είναι μια έμπειρη, πανέξυπνη, δημιουργική γυναίκα. Όπου και αν την βλέπω την θαυμάζω, είναι πάρα πολύ ταλαντούχα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Γιατί δεν μιλάει η Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ;

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το DWTS όπου παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και στην Ζενεβιέβ Μαζαρί καθώς έκανε μια αποκάλυψη για την σχέση τους.

«Δεν με πήρε η Ζενεβιέβ για "χρόνια πολλά" στη γιορτή μου. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, το μηδέν. Οι άνθρωποι αλλάζουν δρόμους, οι άνθρωποι αλλάζουν παρέες, οι άνθρωποι αλλάζουν πεποιθήσεις. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να σε πάρει τηλέφωνο με το ζόρι.

Έχω να μιλήσω με την Ζενεβιέβ πάνω από έναν χρόνο. Δεν έχουμε επαφή. Για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Φυσικά και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος του Shopping Star κάποια στιγμή. Θα είναι του χρόνου; Θα είναι του αντίχρονου δεν ξέρω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Χριστοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της - «Μου έχει προτείνει να...»

«Ήμουν οικονομικά ράκος! Προέρχομαι από μια οικογένεια που...» - Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοπούλου