Έλενα Χριστοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της - «Μου έχει προτείνει να...»

Δείτε το πρόσωπό του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της - «Μου έχει προτείνει να...»

Η Έλενα Χριστοπούλου, που φέτος την βλέπουμε σε έναν ρόλο έκπληξη σε γνωστό τηλεοπτικό σόου ταλέντων βρέθηκε καλεσμένη, το βράδυ της Δευτέρας 10/01, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή μάνατζερ που αγαπήθηκε από την συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι μοντέλων μίλησε για την σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, για την επαγγελματική της καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Χριστοπούλου για την ζωή της

«Είναι πάρα πολλά χρόνια έτσι οι σχέσεις μας με την Ηλιάνα, απλά τα τελευταία χρόνια είναι που το εκδηλώσαμε και μέσα από τα social media, αλλά πάντα ήμουν… η mother της. Έτσι με φωνάζει. Συνεργαζόμαστε 12 χρόνια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πλέον είναι γυναίκα, εγώ την βλέπω ακόμη σαν μωρό, μεγάλωσε όμως», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου για την αδυναμία που έχει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δουλεύω από τα 17, έχω δουλέψει και service και σε bar, έχω κάνει τα πάντα. Ήμουν από μία οικογένεια στην οποία δούλευε μόνο ο πατέρας μου. Μετά τελείωσα το σχολείο, ασχολήθηκα με Αγγλικά – Γαλλικά, έκανα πράγματα πολλά, είχα πάει και σε σχολή για ηθοποιούς, αλλά έκανα τα πάντα από δουλειές.

Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, φεύγω, όταν βαριέμαι σε μια κατάσταση. Δεν βαριέμαι εύκολα, αλλά όταν νιώθω ότι συμβαίνει, δεν υπάρχει κάτι ώστε να με κρατήσει πίσω. Έχω φύγει από πολλά πράγματα και καταστάσεις, μέσα στα οποία, αν και περνούσα καλά, κάποια στιγμή ένιωθα ότι έπιανα ταβάνι»: δήλωσε η ίδια για τις διάφορες δουλειές που έκανε στο παρελθόν.

«Κανείς δεν με έχει βοηθήσει επαγγελματικά, μου χρωστάνε και δεν τους χρωστάω. Είμαι απόλυτη σε αυτό που λέω και το σκέφτομαι και πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό. Όταν έχεις μάθει να πολλαπλασιάζεις και όχι να διαιρείς, με όλα αυτά που ακούς και βιώνεις, εγώ νιώθω εντάξει που πάντα στη ζωή μου είχα τον πολλαπλασιασμό»: είπε αναφερόμενη στην επαγγελματική της πορεία η μάνατζερ.

Ενώ δήλωσε για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της: «Δεν θα ήθελα να έχω τόσες πληγές. Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά μου. Στα επαγγελματικά μου δεν μπλέκω τα προσωπικά μου, καθόλου. Άφηνα πολλές πληγές ανοιχτές. Μάθαινα μέσα σε αυτό, ήμουν…. χαζο-ερωτευμένη με τους ανθρώπους που τους άφηνα να μου το κάνουν όλο αυτό».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει προτείνει ο Αποστόλης πολλές φορές να εγκαταλείψουμε την Αθήνα και να ζήσουμε κάπου μακριά οι δύο μας και του απάντησα αρνητικά. Δεν μπορώ τώρα ξαφνικά να του πω “Ναι” σε κάτι που έχω απαντήσει αρνητικά. Μου έχει πει να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε σε ένα βουνό. Μπορεί του χρόνου να μου αλλάξει το μυαλό».

Η εξομολόγηση της Χριστοπούλου για το GNTM

Στην εκπομπή Στούνιο 4 βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης (23/12) η Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε στη ζωή της.

«Με έσωσε τότε το GNTM και οι άνθρωποι από το STAR που με επέλεξαν. Με έσωσαν γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μια σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM ανέπνευσα.

Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχομαι από μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο μπαμπάς μου και εγώ πάντα πάλευα. Ωραία όμως ήταν και τότε… Το έχει πει και η Ηλιάνα, καθόμασταν και είχαμε πέντε ευρώ για να πάρουμε μια πίτσα», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία δέχτηκε πρόσφατα και επίθεση από σκυλί.