«Ήμουν οικονομικά ράκος! Προέρχομαι από μια οικογένεια που...» - Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοπούλου

«Το έχει πει και η Ηλιάνα, καθόμασταν και είχαμε πέντε ευρώ για να πάρουμε μια πίτσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήμουν οικονομικά ράκος! Προέρχομαι από μια οικογένεια που...» - Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοπούλου

Στην εκπομπή Στούνιο 4 βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης (23/12) η Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε στη ζωή της.

Η εξομολόγηση της Χριστοπουύλου

«Με έσωσε τότε το GNTM και οι άνθρωποι από το STAR που με επέλεξαν. Με έσωσαν γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μια σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM ανέπνευσα.

Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχομαι από μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο μπαμπάς μου και εγώ πάντα πάλευα. Ωραία όμως ήταν και τότε… Το έχει πει και η Ηλιάνα, καθόμασταν και είχαμε πέντε ευρώ για να πάρουμε μια πίτσα», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία δέχτηκε πρόσφατα και επίθεση από σκυλί.

"Ό,τι γράφεται και ό,τι ακούγεται..." - Η απάντηση της για την άδοξη συνεργασία με το OPEN

Στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανήκει πλέον η Έλενα Χριστοπούλου. Μπορεί φήμες να την ήθελαν να αναλαμβάνει δική της εκπομπή στο Open, ωστόσο ξαφνικά βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στον διαγωνισμό ταλέντων.

Το πρωί λοιπόν της Τρίτης (12/10), η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στο νέο της αυτό βήμα.

«Οφείλω να είμαι δυναμική, αλλά και θα κλάψω και θα στεναχωρηθώ. Άνθρωπος είμαι». Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελα να ολοκληρώνει τις συζητήσεις με το Open μέσα από ένα μήνυμα αποκάλυψε: «Ό,τι γράφεται και ό,τι ακούγεται, δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια».