Με δική της εκπομπή στο Open η Έλενα Χριστοπούλου

Δε θα βρίσκεται στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με δική της εκπομπή στο Open η Έλενα Χριστοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου μιας και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, η γνωστή μάνατζερ πρόκειται να αναλάβει τη δική της εκπομπή στο Open.

Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε την Έλενα Χριστοπούλου να αναλαμβάνει μία θέση στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη νέα εκπομπή μόδας που θα κάνει στον ALPHA.

Όπως όλα δείχνουν, η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το «ανοιχτό κανάλι» προκειμένου να πάρει μία δική της εκπομπή αφιερωμένη στις γυναίκες.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου;

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου που έφερε αναστάτωση στα social media

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα η ίδια ξέρει αρκετά καλά πως το προφίλ της έχει μεγάλη απήχηση και το χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο.

Η Έλενα Χριστοπούλου αρκετές φορές έχει βγει και έχει μιλήσει δημόσια για διάφορα θέματα καθώς της αρέσει να εκφέρει την δική της προσωπική άποψη. Αυτή τη φορά, όπως έκανε scroll στα social media, της έκανε εντύπωση το πόσο photoshop χρησιμοποιούν κάποιες γυναίκες στις φωτογραφίες τους, με συνέπεια να δείχνουν παραμορφωμένες.

Έτσι, πήρε για άλλη μια φορά την πρωτοβουλία και είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω κάτι… λίγο με το photoshop… Κάποιες κοπέλες, μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, έχετε κάποιο πρόβλημα; Έχετε κάποια πάθηση; Βλέπω πράγματα τερατώδη στο Instagram. Άλλο το βαφόμαστε, άλλο το είμαστε άβαφες, άλλο ένα φιλτράκι νορμάλ. Λίγο τις ρυτίδες να τις λυάνει. Το καταλαβαίνω, αλλά η παραμόρφωση είναι λίγο περίεργη για τον κόσμο. Σκέφτομαι ότι ο καθένας έχει τις ανασφάλειές του, το καταλαβαίνω, εντάξει. Αλλά μήπως κάνει κακό στον εαυτό μας να νομίζουμε ότι είμαστε κάτι άλλο;».