Τηλεοπτική συνάντηση "έκπληξη" για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου

Σε ποια εκπομπή θα τις δούμε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τηλεοπτική συνάντηση

Η πρώτη φορά που γνωρίσαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου ήταν στο GNTM. Όπως φαίνεται ωστόσο, οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με πληροροφίες που κυκλοφορούν, από την ερχόμενη σεζόν, η παρουσιάστρια του Pop Up πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση στο «Style Me Up» που θα επιστρέψει μάλιστα με ανανεωμένη κριτική επιτροπή.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόδας θα δούμε την Αλεξάνδρα Κατσαίτη, ενώ πολύ κοντά στο ναι είναι και η Ραμόνα Βλαντή.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της Real life, η Έλενα Χριστοπούλου πολύ πιθανόν να συμμετέχει και αυτή στην συγκεκριμένη εκπομπή, μιας και θα έχει τρομερή χημεία με τις άλλες δύο κριτές.

 Τηλεοπτική συνάντηση για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου

«Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί»

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop up», με την παρουσιάστρια να προχωρά πρώτη της ανάρτηση.

Η ίδια ευχαρίστησε το κοινό αρκετά συγκινημένη για όλη την αγάπη και την στήριξη που της πρόσφεραν από τη πρώτη στιγμή.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, η Ηλιάνα φωτογραφήθηκε με την ομάδα της και δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην λεζάντα έγραψε: «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα.Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς. Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε. Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω.

Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί. Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς. Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω.

Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς. Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους. Θα είμαι δίπλα τους και δίπλας σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς. Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί.

Ευχαριστώ ξανά (και ξανά και ξανά) τους συνεργάτες μου έναν προς έναν. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για όλα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρώτη ανάρτηση της μετά το φινάλε του Pop Up