Πάνος Νάτσης: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το δυστύχημα

Ήταν ακαριαίος ο θάνατος;

Λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση, βγήκε στη δημοσιότητα το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο, ο θάνατος του ηθοποιού ήταν ακαριαίος.

Πλέον, αναμένεται η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πάνος Νάτσης κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Κεραμεικού, ενώ το φορτηγό ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη. Στη συμβολή των οδών έγινε η σφοδρότατη σύγκρουση. Σημειώνεται, ότι στην διασταύρωση υπάρχει πινακίδα Stop επί της οδού Κεραμεικού, όπου κινούνταν ο ηθοποιός.

Expand player

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Πάνο Νάτση

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής εντόπισε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηθοποιού. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε με την μηχανή του το πρωί του Σαββάτου (30/1). Ο ηθοποιός συμμετείχε στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» και ήδη έχει αποφασιστεί το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Προς το παρόν, η παράσταση έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης τον αποχαιρέτησε με πολύ συγκινητικό τρόπο.

Σε λίγο καιρό ωστόσο πρόκειται να επιστρέψει στο σανίδι και έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο ηθοποιός που πρόκειται να πάρει τη θέση του Πάνου Νάτση είναι ο Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Πράξη Επτά. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), Στα Σκοτεινά-Making Movies (2016), Ιστορίες απο το 'Πράσινο Βιβλίο' (2016), Το σπίτι των επιθυμιών (2020).Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία ο Θεατής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάνος Νάτσης: Είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κάνει...

«Τον αναγνώρισε από ένα μέλος του σώματός του» - Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Πάνο Νάτση