Πάνος Νάτσης: Η τροχαία εξετάζει το ενδεχόμενο παραβίασης του STOP

Οι νέες πληροφορίες για το τροχαίο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Η τροχαία εξετάζει το ενδεχόμενο παραβίασης του STOP

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μηχανή του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η τροχαία προσπαθεί να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη στη συμβολή των δρόμων Δεληγιώργη και Κεραμεικού, δεν υπάρχει φανάρι αλλά υπάρχει ένα STOP. Αυτό που γνωρίζει η τροχαία είναι ότι τα οχήματα κινούνταν κάθετα και κανένας από τους δύο οδηγούς δεν σταμάτησε.

Οι νέες πληροφορίες για το τροχαίο του Πάνου Νάτση

«Για να δουν, λοιπόν, ποιος παραβίασε το STOP έχουν συλλέξει το υλικό από τις κάμερες από τα μαγαζιά που υπάρχουν στην περιοχή και έχουν κάνει και την αυτοψία τους. Αναμένεται, επίσης, να μπει στην υπόθεση και πραγματογνώμονας για να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη».

Οι τελευταίες ώρες του ηθοποιού - Τι έκανε λίγο πριν πεθάνει

Είδηση σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1. Ο ηθοποιός, μάλιστα, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», για την οποία τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου έχουν ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκονται στο μοντάζ.

Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, ο ηθοποιός βρισκόταν στο πάρτυ γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις και μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του, που ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν στην ζωή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έκανε μια ανάρτηση, το βράδυ της Παρασκευής 28/1, στην οποία φαίνεται η τούρτα γενεθλίων που είχαν ετοιμάσει στην συνάδελφό τους όλοι οι ηθοποιοί που παρευρέθηκαν στο πάρτυ.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη λίγο πριν τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη.