Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες από το σημείο όπου σκοτώθηκε ο γνωστός ηθοποιός

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες από το σημείο όπου σκοτώθηκε ο γνωστός ηθοποιός

Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 καθώς την ζωή του έχασε ο γνωστός ηθοποιός, Πάνος Νάτσης σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.45, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο.

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον “Ερυθρό Σταυρό” για αλκοτέστ. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Από την άλλη, ο καλλιτεχνικός χώρος παραμένει σε σοκ καθώς φίλοι του γνωστού ηθοποιού σπεύδουν από το πρωί στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 31χρονος προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι και να χαιρετήσουν τον δικό τους Πάνο.

Φωτογραφίες από το τροχαίο του Πάνου Νάτση

Πάνος Νάτσης τροχαίο

Έχασε την ζωή του ο Πάνος Νάτσης

Πάνος Νάτσης - Πέθανε

Πέθανε  ο Πάνος Νάτσης

Η ανακοίνωση της θεατρικής παραγωγής για τον θάνατό του - «Με τεράστια θλίψη...»

Σε σοκ βρίσκεται ο καλλιτεχνικός χώρος μετά από τον ξαφνικό χαμό του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 καθώς έπεσε νεκρός στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο με την μηχανή του.

Συνάδελφοι αλλά και τα κοντινά του πρόσωπα βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε πάρτι γενεθλιων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις και μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του, που ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν στην ζωή.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός την φετινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στο Θέατρο Ήβη και στην παράσταση, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Έτσι λίγες ώρες μετά από την είδηση του θανάτου του, η η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές, η οποία συνεργάζεται με το Θέατρο Ήβη προχώρησε στην θλιβερή ενημέρωση για τον χαμό του Πάνου Νάτση μέσα από τα social media.

Η ανακοίνωση για τον Πάνο Νάτση

«Η οικογένεια των Θεατρικών Σκηνών με τεράστια θλίψη, αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο συνεργάτη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα, σε τροχαίο ατύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας».