Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Κατέρρευσε" η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται - Ξέσπασε σε λυγμούς

Τι συνέβη;

News 29.01.2022 15:18
Από Αναστασία Χήρα

Συγκλονισμένη από τον θάνατο του Πάνου Νάτση είναι και η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία λίγο μετά την είδηση του θανατηφόρου τροχαίου, βγήκε, το πρωί του Σαββάτου 29/1, σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται», χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατιάνας Μπαλανίκα για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ και περνούσαμε πολύ όμορφα. Πάνω στην άνοδό του 31 ετών… δεν μπορώ να το πιστέψω πραγματικά. Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω… Δεν χωνεύεται, δεν αντέχεται. Κάναμε πλάκες. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε ξεσπώντας σε λυγμούς η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Όλο το ρεπορτάζ για το θάνατο του Πάνου Νάτση και την κατάσταση του Γιώργου Καπουτζίδη

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς ήταν συνεργάτες, αφού πρωταγωνιστούσε στη νέα του σειρά "Σέρρες" και λίγα λεπτά πριν το τροχαίο διασκέδαζαν μαζί.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή Τι λες τώρα, αποκάλυψε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για να μάθει περισσότερες πληροφορίες, όμως δεν της απάντησε.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη Μ. Μάτσα ανέφερε πως γνωρίζει από τον παραγωγό του θεάτρου Πάνο Κατσαρίδη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση καθώς ο ίδιος τον ενημέρωσε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

«Μετά την παράσταση βρέθηκαν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουράλη για να γίνουν τα γενέθλια. Μετά κανείς δε ξέρει τι έφυγε και που πήγε ο Πάνος. Ήταν οδηγός μηχανής για πολλά χρόνια. Ήμασταν 3 χρόνια σε αυτή την παράσταση. Ήταν ένα παιδί όλο ζωή. Ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι. Είχε δεθεί πάρα πολύ με τους συμπρωταγωνιστές του και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος από ότι ξέρω είναι σε τραγική κατάσταση. Σε τραγική κατάσταση. Το γνωρίζω αυτό. Δεν του μίλησα εγώ, αλλά ο παραγωγός μας, Πάνος Κατσαρίδης. Από εκείνον το έμαθε ο Γιώργος. Από τον Πάνο Κατσαρίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάνος Νάτσης: Ποιος ήταν ο ηθοποιός που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο

Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες ώρες του ηθοποιού - Τι έκανε λίγο πριν πεθάνει

Share