Πάνος Νάτσης: Έτσι έγινε τροχαίο με τη μηχανή του - Συγκρούστηκε με...

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Έτσι έγινε τροχαίο με τη μηχανή του  - Συγκρούστηκε με...

Όσο εξελίσσεται η ημέρα όλο και περισσότερες σοκαριστικές λεπτομέρειες θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον άτυχο Πάνο Νάτση. Ο ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν στο πάρτυ γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα, συγκρούστηκε με την μηχανή του με διερχόμενο όχημα.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις λεπτομέρειες του τροχαίου μετέφερε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Οι τραγικές συνθήκες που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα του Πάνου Νάτση

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου (29/1) όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στη κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να έχει γίνει παραβίαση προτεραιότητας και ότι ο άτυχος ηθοποιός φορούσε κράνος.

Όλο το ρεπορτάζ για το θάνατο του ηθοποιού και την κατάσταση του Γιώργου Καπουτζίδη

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς ήταν συνεργάτες, αφού πρωταγωνιστούσε στη νέα του σειρά "Σέρρες" και λίγα λεπτά πριν το τροχαίο διασκέδαζαν μαζί.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή Τι λες τώρα, αποκάλυψε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για να μάθει περισσότερες πληροφορίες, όμως δεν της απάντησε.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη Μ. Μάτσα ανέφερε πως γνωρίζει από τον παραγωγό του θεάτρου Πάνο Κατσαρίδη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση καθώς ο ίδιος τον ενημέρωσε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

«Μετά την παράσταση βρέθηκαν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουράλη για να γίνουν τα γενέθλια. Μετά κανείς δε ξέρει τι έφυγε και που πήγε ο Πάνος. Ήταν οδηγός μηχανής για πολλά χρόνια. Ήμασταν 3 χρόνια σε αυτή την παράσταση. Ήταν ένα παιδί όλο ζωή. Ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι. Είχε δεθεί πάρα πολύ με τους συμπρωταγωνιστές του και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος από ότι ξέρω είναι σε τραγική κατάσταση. Σε τραγική κατάσταση. Το γνωρίζω αυτό. Δεν του μίλησα εγώ, αλλά ο παραγωγός μας, Πάνος Κατσαρίδης. Από εκείνον το έμαθε ο Γιώργος. Από τον Πάνο Κατσαρίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.