Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες ώρες του ηθοποιού - Τι έκανε λίγο πριν πεθάνει

Που βρισκόταν ο ηθοποιός;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες ώρες του ηθοποιού - Τι έκανε λίγο πριν πεθάνει

Είδηση σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1. Ο ηθοποιός, μάλιστα, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», για την οποία τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου έχουν ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκονται στο μοντάζ.

Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, ο ηθοποιός βρισκόταν στο πάρτυ γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις και μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του, που ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν στην ζωή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έκανε μια ανάρτηση, το βράδυ της Παρασκευής 28/1, στην οποία φαίνεται η τούρτα γενεθλίων που είχαν ετοιμάσει στην συνάδελφό τους όλοι οι ηθοποιοί που παρευρέθηκαν στο πάρτυ.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη λίγο πριν τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».