Πάνος Νάτσης: Είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κάνει...

Νέα αποκάλυψη λίγες μέρες μετά τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κάνει...

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία ήταν αυτή που αναγνώρισε το πτώμα του (δείτε εδώ μία ανατριχιαστική αποκάλυψη). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο αδικοχαμένος ηθοποιός και η αγαπημένη του είχα κάνει κάποιες διαδικασίες για να ξεκινήσουν οικογένεια.

Η αποκάλυψη για τον Πάνο Νάτση και τη σύντροφό του

«Προσπάθησαν να βρουν τους συγγενείς οι Αξιωματικοί της τροχαίας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μάλιστα η μία αδερφή του αδικοχαμένου δεν μπορούσε να πάει γρήγορα. Έτσι κλήθηκε η σύντροφός του για την αναγνώριση. Δε μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό», είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενείς να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δε μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Σέρρες»: Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς του Καπουτζίδη με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση

Λίγες μέρες έχουν περάσει από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση. Το πρωί της Δευτέρας (31/1), το Πρωινό έδειξε το πρώτο trailer της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο αδικοχαμένος ηθοποιός.

Ο Πάνος Νάτσης μάλιστα είχε μιλήσει για τη σειρά η οποία είχε προγραμματιστεί να προβληθεί μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Μαζί του πρωταγωνιστής στη σειρά είναι και ο Γιώργος Γάλλος, ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης των Άγριων Μελισσών.