Πάνος Νάτσης: Η συνέντευξη που δεν πρόλαβε ποτέ να παιχτεί

Τι είχε δηλώσει ο ηθοποιός;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Η συνέντευξη που δεν πρόλαβε ποτέ να παιχτεί

Ο Πάνος Νάτσης, λίγο καιρό πριν χάσει τη ζωή του είχε δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» στα παρασκήνια της παράστασης που πρωταγωνιστούσε, για την οποία το θέατρο έβγαλε σχετική ανακοίνωση. Το πρωί της Δευτέρας 31/1, η συνέντευξη του ηθοποιού προβλήθηκε για πρώτη φορά, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής.

Η αποκλειστική συνέντευξη του Πάνου Νάτση στο Mega Καλημέρα

«Η πανδημία νομίζω ότι γενικά σταμάτησε τον χρόνο. Εγώ αυτή τη χρονιά δεν τη συμπεριλαμβάνω στα χρόνια μου. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα το διαχειριστούμε αυτό σαν κοινωνία. Πρέπει από όλο αυτό να επωφεληθούμε. Προφανώς υπάρχει και σε άλλους χώρους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Θα είναι καλό για την κοινωνία να επωφεληθούμε από αυτό.

Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου με τους συνεργάτες μου, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι έχει τόση σημασία. Οι άνθρωποι που φέρονται κακοποιητικά δεν είναι απαραίτητο ότι το κάνουν επειδή παίρνουν μια αφορμή από τα θύματα, απλώς το κάνουν» είχε πει χαρακτηριστικά ο Πάνος Νάτσης σχετικά με την πανδημία και το κίνημα #MeToo, ενώ για τις κριτικές που λαμβάνει είχε δηλώσει:

«Κάθε κριτική έχει και την αξία της. Ανάλογα το πόσο εκτιμάς αυτόν που έκανε την κριτική, το βάρος που έχει για σένα η άποψή του, σε επηρεάζει ανάλογα».

Τα πρώτα λόγια του Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα ο Πάνος Νάτσης σε ηλικία μόλις 31 ετών. Οι δυο ηθοποιοί ήταν συνεργάτες στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Όλο το Σαββατοκύριακο ο πρώτος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και δεν σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 30/1 έπρεπε να βρει την δύναμη - όπως και έκανε - και να πάει στην παράσταση του.

Εκεί ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του συνεργάτη του, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ' τη γη» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ήβη.

Με δάκρυα στα μάτια, ο σεναριογράφος και ηθοποιός θέλησε να πει δυο λόγια από καρδιάς για να τον τιμήσει, αφού δεν μπορεί να βρει το κουράγιο για να το κάνει αλλιώς.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί», είπε χαρακτηριστικά και το κοινό στο τέλος τον καταχειροκρότησε.