Πάνος Νάτσης: Η ανακοίνωση της θεατρικής παραγωγής για τον θάνατό του - «Με τεράστια θλίψη...»

Αναστέλλονται οι παραστάσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Η ανακοίνωση της θεατρικής παραγωγής για τον θάνατό του - «Με τεράστια θλίψη...»

Σε σοκ βρίσκεται ο καλλιτεχνικός χώρος μετά από τον ξαφνικό χαμό του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 καθώς έπεσε νεκρός στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο με την μηχανή του.

Συνάδελφοι αλλά και τα κοντινά του πρόσωπα βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε πάρτι γενεθλιων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις και μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του, που ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν στην ζωή.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός την φετινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στο Θέατρο Ήβη και στην παράσταση, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Έτσι λίγες ώρες μετά από την είδηση του θανάτου του, η η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές, η οποία συνεργάζεται με το Θέατρο Ήβη προχώρησε στην θλιβερή ενημέρωση για τον χαμό του Πάνου Νάτση μέσα από τα social media.

Η ανακοίνωση για τον Πάνο Νάτση

«Η οικογένεια των Θεατρικών Σκηνών με τεράστια θλίψη, αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο συνεργάτη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα, σε τροχαίο ατύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας».

Όλο το ρεπορτάζ για το θάνατο του ηθοποιού και την κατάσταση του Γιώργου Καπουτζίδη

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς ήταν συνεργάτες, αφού πρωταγωνιστούσε στη νέα του σειρά "Σέρρες" και λίγα λεπτά πριν το τροχαίο διασκέδαζαν μαζί.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή Τι λες τώρα, αποκάλυψε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για να μάθει περισσότερες πληροφορίες, όμως δεν της απάντησε.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη Μ. Μάτσα ανέφερε πως γνωρίζει από τον παραγωγό του θεάτρου Πάνο Κατσαρίδη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση καθώς ο ίδιος τον ενημέρωσε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

«Μετά την παράσταση βρέθηκαν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουράλη για να γίνουν τα γενέθλια. Μετά κανείς δε ξέρει τι έφυγε και που πήγε ο Πάνος. Ήταν οδηγός μηχανής για πολλά χρόνια. Ήμασταν 3 χρόνια σε αυτή την παράσταση. Ήταν ένα παιδί όλο ζωή. Ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι. Είχε δεθεί πάρα πολύ με τους συμπρωταγωνιστές του και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος από ότι ξέρω είναι σε τραγική κατάσταση. Σε τραγική κατάσταση. Το γνωρίζω αυτό. Δεν του μίλησα εγώ, αλλά ο παραγωγός μας, Πάνος Κατσαρίδης. Από εκείνον το έμαθε ο Γιώργος. Από τον Πάνο Κατσαρίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.