Γιώργος Καπουτζίδης: Σε άσχημη κατάσταση μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση - «Δε μπορεί να...»

Απέραντη θλίψη για τον ηθοποιό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: Σε άσχημη κατάσταση μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση - «Δε μπορεί να...»

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Καπουτζίδης, με την ανακοίνωση του θανάτου του φίλου και συνεργάτη του Πάνου Νάτση. Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο βρίσκονταν μαζί στο πάρτυ που έκανε για τα γενέθλια της η Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής «Τι λες Τώρα», ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν δύναται να επικοινωνήσει με κανένα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια κατάφερε να ανταλλάξει μερικά μηνύματα μαζί του και έμαθε περισσότερα για την ψυχολογική κατάσταση του αγαπημένου συγγραφέα και ηθοποιού.

Η ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε η Κατερίνα Καραβάτου με τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Μιλήσαμε αργότερα, το βράδυ μέσω μηνυμάτων. Μη νομίζετε ότι μιλήσαμε δηλαδή τηλεφωνικό γιατί προφανώς δε μπορεί να μιλήσει γιατί είναι στην ίδια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση, όπως και η Μαριάννα Τουμασάτου. Το βρίσκω κατανοητό και ανθρώπινο. Αυτό που θα περίμενε κανείς να συμβεί» είπε χαρακτηριστικά ηΚατερίνα Καραβάτου.

Οι λεπτομέρειες για τον Πάνο Νάτση και τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα του τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Σέρρες» και φαίνεται πως έχει ήδη καταλήξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν είναι άλλος από τον Πάνο Νάτση. Η τραγική ειρωνεία είναι πως δεν ήξερε ότι με την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν της νέας του σειράς, εκεί θα βλέπαμε για τελευταία φορά τον Πάνο, στο κύκνειο άσμα του.

Ο νεαρός ηθοποιός είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης και φαίνεται πως έχει ήδη ολοκληρώσει το τελευταίο δοκιμαστικό του για τη σειρά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού.

Ο 30χρονος ηθοποιός που είδαμε πρόσφατα στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Γιώργο Καπουτζίδη ως δημιουργό. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο θέατρο, στην πρόσφατη παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!» την οποία είχε γράψει και σκηνοθετήσει ο Καπουτζίδης.