Γιώργος Καπουτζίδης: «Σέρρες» ο τίτλος της νέας του σειράς

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στην πατρίδα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: «Σέρρες» ο τίτλος της νέας του σειράς

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου αποκάλυψε, πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε στην ελληνική τηλεόραση τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τίτλο «Σέρρες», ως αναφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που αυτή τη στιγμή παρουσιάζει την εκπομπή Δρόμος για το Τόκιο, ετοιμάζεται να κάνει ένα εξαιρετικά δυναμικό comeback στην μυθοπλασία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής θα το κάνει με μία σειρά τις οποίας το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες.

Η σειρά θα έχει να κάνει με τη ζωή των ανθρώπων της περιοχής ενώ θα έχει και κάποια στοιχεία από τη ζωή του Γιώργου Καπουτζίδη. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει γίνει κάστινγκ για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στο σίριαλ.

Οι λεπτομέρειες για την νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

«Είμαι κι εγώ άνεργος ομοφυλόφιλος»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια για την ανακοίνωση που έκανε σήμερα το πρωί μέσα από την οποία τον στοχοποιεί.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος είχε σταθεί απέναντι από τον Αλέξη Κούγια με μία πολύ αυστηρή ανάρτηση, λίγο μετά τη δήλωση που είχε κάνει ο ποινικολόγος για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Γιώργος Καπουτζίδης Αλέξης Κούγιας

«Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει 3 άμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας.

Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλέινει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον».