Γιώργος Καπουτζίδης: Πρεμιέρα για την νέα του εκπομπή «Ο Δρόμος για το Τόκιο»

Το Σάββατο στις 18:15 στην ΕΡΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καπουτζίδης: Πρεμιέρα για την νέα του εκπομπή «Ο Δρόμος για το Τόκιο»

Το Σάββατο 27 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 στις 18:15 η εκπομπή «Ο Δρόμος για το Τόκιο -Team Hellas», με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η νέα εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15 και θα μεταφέρει την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια με τη μεσολάβηση της καραντίνας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 18:15, μαζί του θα δούμε την πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, ενώ την Κυριακή 28 Μαρτίου ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντάει στην Καρδίτσα την πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Στο μεταξύ, ο Γιώργος Καπουτζίδης προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση του!

 Γιώργος Καπουτζίδης νέα εκπομπή

Γιώργος Καπουτζίδης: Κάνει το comeback με μια νέα κωμική σειρά

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτό το διάστημα ετοιμάζει μια νέα κωμική σειρά η οποία θα περιλαμβάνει και αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του.

Την προσεχή τηλεοπτική ζωή αναμένεται να δούμε το νέο πρότζεκτ του γνωστού ηθοποιού και σεναριογράφου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η ιστορία που ο Γιώργος Καπουτζίδης που πρόκειται να φέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες θα έχει άρωμα άρωμα από την ελληνική περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, το σενάριο της σειράς πρόκειται να γυριστεί σε φυσικούς χώρους στις Σέρρες, που είναι ο τόπος καταγωγής του Γιώργου Καπουτζίδη. Η τοποθεσία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, αλλά και η ιστορία της σειράς θα περιλαμβάνουν αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του.

undefined