Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Το μήνυμα για το lockdown στις Σέρρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Καπουτζίδης κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς αναφέρθηκε στο lockdown που επιβλήθηκε στην πατρίδα του, τις Σέρρες.

Πρόκειται για μία από τις περιοχές της Ελλάδας που μπήκαν σε μίνι lockdown μετά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν. Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει πολύ συχνά για την ιδιαίτερη πατρίδα του και έτσι θέλησε να δείξει την συμπαράστασή του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ανέβασε λοιπόν στο προφίλ του μία φωτογραφία από τις Σέρρες και από κάτω έγραψε: «Σέρρες μου #υπομονή #προφύλαξη #αισιοδοξία». Δείτε εδώ πώς έλαβε τέλος η κόντρα Ρώμα - Καπουτζίδη.

Γιώργος Καπουτζίδης - "Δέχτηκα πολλά μηνύματα αφού μίλησα ανοιχτά..."

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο Pop Up μέσα απο το θέατρο Ήβη όπου σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει ξανά τις παραστάσεις του. Μίλησε για τις μέρες της καραντίνας αλλά και για τα μηνύματα που δέχτηκε αφού μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε! Οι πρώτες μέρες στην Αθήνα ήταν λίγο περίεργες, γιατί ήμουν στην Αίγινα πολύ μεγάλο διάστημα και μου ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ με πολλά αυτοκίνητα και κόσμο, αλλά τώρα το συνήθισα... Είναι σημαντικό που άνοιξαν τα θέατρα.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε τα μέτρα. Αν εμείς οι άνθρωποι του θεάτρου είμαστε πολύ προσεκτικοί στις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά και για εμάς και για τα άλλα θέατρα».

Επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη σεξουαλικότητά του. «Ένιωσα από τα μηνύματα ότι ενέπνευσα κόσμο.

Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα… Χαίρομαι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου, αν μπορώ να κάνω κάτι καλό, θα το κάνω. Από την αρχή της πορείας μου πίστεψα ότι θα μπορώ να μιλάω ανοιχτά για λεπτά. Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη του.