Χάρης Ρώμας: Βάζει τέλος στη κόντρα του με Καπουτζίδη - Μουτίδου

"Σε ότι θα λέει θα συμφωνώ και θα επαυξάνω"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Ρώμας: Βάζει τέλος στη κόντρα του με Καπουτζίδη - Μουτίδου

Η κάμερα του "¨Ευτυχείτε" εντόπισε χθες τον Χάρη Ρώμα στο θέατρο Alhambra, όπου έκανε χθες πρεμιέρα η παράσταση "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός". Ο ηθοποιός αναφέρθηκε κυρίως στις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος αναφορικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Σοφία Μουτίδου και αποφάσισε τελικά να αναθεωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας είπε χαρακτηριστικά: "δεν κολλάω να μιλήσω για οτιδήποτε. Δίνω συνεντεύξεις. Μέσα, λοιπόν, στις συνεντεύξεις, όταν ερωτηθώ κάτι, από το να μπω στην δύστοκη θέση και να πω δεν θέλω να το απαντήσω, που θα προκαλέσει περισσότερο σούσουρο, θα απαντήσω". Δείτε εδώ την δήλωση του Καπουτζίδη!

Και πρόσθεσε "Θέλω να σας πω, όμως, για την περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη ότι εγώ δεν είχα δει τη συνέντευξη του. Με ειδοποίησε ο ίδιος εκ των υστέρων και την είδα τώρα στο Youtube τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρέπει να σας πω ότι και τον θαυμάζω και τον αγαπώ και παραμένει ένας πολύ αγαπημένος προσωπικός φίλος» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Χάρης Ρώμας. «Θα σας το πω ακόμα πιο λιανά. Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω και μελλοντικά σε ότι θα λέει θα συμφωνώ και θα επαυξάνω. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση παρά μόνο ατελείωτη εμπιστοσύνη και αγάπη. Με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο".

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ο Ρώμας απαντά στην έκκληση της Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους: "Καμιά Μουτίδου δεν έχει δικαίωμα να..."

Σούσουρο έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, η οποία στάθηκε αφορμή για την Σοφία Μουτίδου να ξεσηκωθεί να κάνει έκκληση σε όλους αυτούς που έχουν "διαφορετικές" προτιμήσεις να βγουν δημόσια και να μιλήσουν ανοιχτά, χωρίς φόβο. Ο Χάρης Ρώμας έρχεται να ολοκληρώσει αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες βρίσκεται απολύτως αντίθετος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δεν συμφωνεί διόλου με το να "ζητωκραυγάζεις" τα θέλω σου και τις επιλογές σου, γιατί αυτό δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Ο ίδιος δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι γνωστή αυτή η ιστορία με το λεγόμενο outing. Το να προσπαθείς να το επιβάλλεις με κάποιο τρόπο σε όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι πιθανολογείς ή ξέρεις ότι έχουν μια τέτοια επιλογή, έχει μεγάλη διαβάθμιση. Είναι άλλο σε προκαλώ, άλλο σε παρακαλώ και άλλο σε προστάζω. Δε ξέρω πως το έκανε η Μουτίδου. Είναι λίγο παρορμητική. Η πρόθεση ήταν καλή, αλλά είναι φασιστικό το να προσπαθείς να επιβάλλεις στον άλλον. Να τον βάλεις σε θέση μειονεκτική. Γιατί ουσιαστικά τον ονομάζεις δειλό.

Υπάρχουν άνθρωποι που η οικογένειά τους αντιμετωπίζει πρόβλημα με αυτό και δε θέλουν να φέρουν σε δύσκολη θέση την οικογένειά τους. Επίσης το να δημοσιοποιήσεις την προσωπική σου ζωή, έχει να κάνει και με το άλλο πρόσωπο. Δε μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλο να μπει σε αυτή τη θέση με το ζόρι. Πρέπει να το κάνει με το σωστό τρόπο. Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να είναι σεβαστά. Καμία Σοφία Μουτίδου και κανένας Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλο το τι θα βγάλει προς τα έξω».