Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Καπουτζίδης: Η εξομολόγηση για την ομοφυλοφιλία και η οικογένεια - «Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί..»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Γιώργος Καπουτζίδης: Η εξομολόγηση για την ομοφυλοφιλία και η οικογένεια - «Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί..»
News 20.10.2020 08:15
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία, ενώ μίλησε και για την οικογένεια που θα ήθελε να κάνει και το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι.

Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει.

Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης για την παιδική του ηλικία, όπου τότε ήταν που κατάλαβε την διαφορετικότητα στην ερωτική του ζωή. Να σημειώσουμε πως μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή έκανε και στην εκπομπή φλΕΡΤ.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για την οικογένεια και το παιδί

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί.

Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά.

Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Ακρίτα: Τα «καρφιά» στον Σεφερλή με αφορμή τον Καπουτζίδη - «Καταλάβατε τι προσπαθώ να...»

Τόσα χρήματα έλαβε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη Eurovision - Το ποσό είναι...

Share