Επιστρέφει στο ΣΚΑΙ το Power of Love;

Σε συζητήσεις ο Ατζούν με το κανάλι

Νέα πρότζεκτ φαίνεται πως σκοπεύει να ενσωματώσει ο ΣΚΑΙ στο καθημερινό πρόγρμμα του και συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr ο ίδιος έχει ήδη προτείνει τρία διαφορετικά ριάλιτι στον σταθμό. Το ένα σύμφωνα με πληροφορίες είναι το «Power of Love» στη βραδινή εκδοχή του -διαβάστε εδώ μια σοκαριστική αποκάλυψη πρώην παίκτη για σεξουαλική παρενόχληση-.

Expand player

Το δεύτερο είναι κι αυτό ριάλιτι σχέσεων και το τρίτο είναι ένα action reality εγκλεισμού, που δε θυμίζει όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στην Ελληνική τηλεόραση. Οι όποιες αποφάσεις πάντως αναμένονται μετά το Πάσχα.

Με πλατινέ μαλλιά και φουσκωμένα χείλη - H εμφάνιση της Αθηνάς Χρυσαντίδου 3 χρόνια μετά το Power of Love

Την Αθηνά Χρυσαντίδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of Love, όπου είχε τραβήξει πολλά βλέμματα και σχόλια λόγω της σχέσης της με τον Δώρο Παναγίδη. Έμειναν ζευγάρι ακόμη και μετά το τέλος του ριάλιτι, ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε μεγάλο διάστημα.

Μετά μάλιστα την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το τραγούδι! Κάνει μαθήματα καθημερινά και έχει βελτιωθεί φωνητικά και μαζί με την "καυτή" παρουσία της διαθέτει ένα πακέτο που σημειώνει Limit Up διασκέδασης στο κοινό.

Πριν από λίγες ημέρες επίσης, η Αθηνά Χρυσαντίδου μετά την συνεργασία της με τον Αντύπα, έκλεισε συνεργασία με το Galea Theater και από τις αρχές Δεκέμβρη εμφανίζεται κάθε Σάββατο πάνω στην πίστα.

Ωστόσο, η εμφάνιση της Αθηνάς δεν μοιάζει πολύ με την εμφάνιση με την οποία την γνωρίσαμε στο Power of Love. Πλέον έχει το μαλλί της ξανθό πλατίνα, ενώ φαίνεται πως έχει βάλει λίγο ακόμη χείλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτσι είναι σήμερα ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, 3 χρόνια μετά τον τελικό του Power of love

Φωτογραφίες από το σπίτι του συντρόφου της πρώην παίκτριας του Power of Love