«Δέχθηκα ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή» - Η αποκάλυψη πρώην παίκτη του Power of Love

«Θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με μία ερωτική συνεύρεση μαζί μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δέχθηκα ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή» - Η αποκάλυψη πρώην παίκτη του Power of Love

Νικητής του Power of Love υπήρξε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος παρά την δημοφιλία που απέκτησε από το εν λόγω ριάλιτι, λίγο αργότερα χάθηκε από την τηλεόραση.

Ο ίδιος ωστόσο παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και στη Σπυριδούλα Τριάντου και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή.

Η αποκάλυψη του νικητή του Power of Love, Παύλου Παπαδόπουλου

«Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης παρουσιάστηκε για να με βοηθήσει για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα έχοντας όμως στο μυαλό του άλλα πράγματα. Εγώ του είχα προτείνει μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς συμφωνίας μας, να του δώσω ένα ποσοστό του συμβολαίου μου, όμως δεν το δέχτηκε. Θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με μία ερωτική συνεύρεση μαζί μου».

Αναφορικά με το κίνημα #metoo: «Με θλίβει όλο αυτό με τη σεξουαλική παρενόχληση, πήγα για μία συνεργασία και ήταν χυδαία όλα αυτά που άκουσα. Δεν γίνεται για να πετύχει ένας άνθρωπος να πρέπει να μπει σε αυτόν τον πειρασμό. Εγώ τον εαυτό μου δεν τον πουλάω για να κάνω τηλεόραση, προτιμώ να δουλέψω στην οικοδομή» κατέληξε ο Παύλος, ο οποίος είχε μιλήσει παλαιότερα για το Survivor 4.

Η αποκάλυψη του νικητή του Power of Love, Παύλου Παπαδόπουλου

Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του Power of Love

Την ώρα που η γνωστή πρώην παίκτρια του Power of Love βρίσκεται στην φυλακή μετά από κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, μια συμπαίκτρια της ζει τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας, μιας και παντρεύτηκε.

Ο λόγος για την Εύα Καλτσή, η οποία μπορεί να μην βρήκε τον έρωτά της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο τον βρήκε αμέσως μετά την επιστροφή της στην καθημερινότητά της και συγκεκριμένα στα μάτια του Πάνου Δημητρίου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί και ένα παιδάκι.

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/9) το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κύπρο. Φυσικά, τόσο οι ίδιοι όσο και οι φίλοι τους μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα στα social media από την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του Power of Love, Εύα Καλτσή

Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του Power of Love