Έτσι είναι σήμερα ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, 3 χρόνια μετά τον τελικό του Power of love

Πόσο έχει αλλάξει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι είναι σήμερα ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, 3 χρόνια μετά τον τελικό του Power of love

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που γνωρίσαμε τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί μέσα από την συμμετοχή του στο Power of love. Μπορεί να είχε τσακωθεί με σχεδόν όλους τους συμπαίκτες, παρόλα αυτά ήταν ένας από τους αγαπητούς μέσα στο ριάλιτι του έρωτα.

Μάλιστα, μέσα στο παιχνίδι γνώρισε και την Κυριακή Τσακινίδη, με την οποία σύντομα έγιναν ζευγάρι και παραμένουν μέχρι και σήμερα, παρόλο που δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι καθημερινός χρήστης των social media και ιδιαίτερα του Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές του αλλά και δουλειές του.

Όπως λοιπόν είδαμε, ο πρώην παίκτης του Power of love, σε εμφάνιση παραμένει ίδιος, ωστόσο έχει περισσότερα μούσια!

Έτσι είναι σήμερα ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί από το Power of love

«Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, αλλά για...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open παραχώρησε συνέντευξη η Κυριακή Τσανικίδη, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of love. Από την άλλη στο νοσοκομείο βρέθηκε αγαπημένος πρώην παίκτης του Power of Love μετά από τροχαίο!

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, δεν έχω ανάγκη να τον ψάξω στα ριάλιτι. Πήγα για τη δημοσιότητα, σκοπός μου ήταν να μου ανοίξουν κάποιες πόρτες στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Έστειλα το βιογραφικό μου, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μόνο ένα κανάλι μου πρότεινε να παρουσιάζω ειδήσεις, αλλά εν τέλει δεν με πήραν ούτε εκεί».

Η Κυριακή Τσανικίδη συμπλήρωσε: «Βρήκα όμως τον έρωτα και είμαστε ακόμα μαζί με τον Σωκράτη, δεν έχουμε χωρίσει και μη σου πω ότι θα πάμε και για παντρειά. Δεν με ζηλεύει, δεν ψάχνει το κινητό μου, ενώ εγώ το έχω ψάξει».