Διαψεύδουν το χωρισμό τους Κυριακή Τσανικίδι - Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαψεύδουν το χωρισμό τους Κυριακή Τσανικίδι - Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Τι και αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον πρώτο κύκλο του Power of love, η Κυριακή Τσανικίδη και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι ακόμη μαζί και ερωτευμένοι και στο Instagram διέψευσαν τις φήμες χωρισμού τους.

Μπορεί δημοσιεύματα να τους ήθελαν να έχουν βάλει οριστικό τέλος στη σχέση τους, επειδή δεν έκαναν κοινές αναρτήσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το απόγευμα του Σαββάτου Κυριακή Τσανικίδη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έβααν τέλος στις φήμες με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Και επειδή μου λέτε και μου ξαναλέτε, κάνε ένα story με τον Σωκράτη… Ορίστε! Είμαστε μαζί. Είναι ζωντανός. Η αλήθεια είναι δεν ανεβάζει τελευταία, αλλά ζει. Επειδή κάποιοι μου έστειλαν, έχει πάθει κάτι; Όχι, καλά είναι», είπε χαρακτηριστικά η Κυριακή Τσανικίδη.

Κυριακή Τσαντικίδι Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Μιας και μιλάμε για το Power of love, να πούμε πως πρόσφατα είδαμε την Έλενα Πολυχρονοπούλου και δεν την αναγνωρίσαμε από την τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση της.

Τι είναι το Power of love από όπου γνωρίσαμε την Κυριακή και τον Σωκράτη;

6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.