Αγνώριστη η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το Power of love - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της

Θα την αναγνωρίζατε στο δρόμο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το Power of love - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της αγάπης, Power of love είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, από το Instagram της, είδαμε την τεράστια αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση της.

Μέσα στο παιχνίδι, είχε συζητηθεί πολύ τόσο για τη συμπεριφορά της, όσο και για τη σχέση της με τον Φίλιππο με τον οποίο μια χώριζαν και μια ήταν μαζί.

Βέβαια, αρκετό καιρό μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι, γύρισε στον πρώην σύντροφο της και από τις φωτογραφίες έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Ωστόσο, δεν γύρισε σελίδα μόνο στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην εμφάνιση της. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, πήρε την απόφαση να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της.

Πήγε λοιπόν στο κομμωτήριο, άλλαξε το χρώμα τους, αλλά και εντελώς το κόψιμο τους, καθώς έκανε αφέλειες.

Έλενα Πολυχρονοπούλου Power of love

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το Power of love είναι κουμπάρα του Τριαντάφυλλου Παντελίδη

Κουμπάρα του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της Πωλίνα Φιλίππου είναι η πρώην παίκτρια του Power Of Love

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε λίγες μέρες πριν υποδεχθεί το πρώτο του παιδί, είχε κουμπάρα στον πολιτικό γάμο, που έγινε στο δημαρχείο Ν. Ιωνίας, την Έλενα Πολυχρονοπούλου ή αλλιώς Λενίνα, όπως την φωνάζουν.

Και η Έλενα Πολυχρονοπούλου να πούμε πως ασχολείται με την υποκριτική. Μάλιστα, ήταν και μέλος της ομάδας της Κατερίνας Καινούργιου στην ενότητα «διλήμματα» της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» του ΟΡΕΝ.

Στην παρακάτω φωτογραφία από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένεια Παντελίδη στη Ν. Ιωνία, στα αριστερά, πλάι στους νεόνυμφους, είναι η κουμπάρα Έλενα «Λενίνα» Πολυχρονοπούλου.