Πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love γύρισε στον πρώην της και είναι πολύ ερωτευμένη

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love γύρισε στον πρώην της και είναι πολύ ερωτευμένη

Ένα νέο έρωτα έχουμε στην πόλη, καθώς μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Power of love, γύρισε στον πρώην σύντροφό της και είναι πολύ ερωτευμένη.

Μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να μην κατάφεραν να κρατήσουν τις σχέσεις τους για πολύ καιρό μετά το παιχνίδι, ωστόσο κάποιοι απασχολούν μέχρι και σήμερα με την προσωπική τους ζωή.

Μια παίκτρια ωστόσο, μπορεί να μην βρήκε τον έρωτα της μέσα στο σπίτι, όμως τον βρήκε εκτός. Ο λόγος για την Έλενα, η οποία γύρισε στον πρώην σύντροφο της και είναι πολύ ερωτευμένη,

Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους και οι αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram το αποδεικνύουν. Ωστόσο πρόταση γάμου στην καλή του έκανε ένας παίκτης του Power of love.

Power of love Έλενα σύντροφος

Αρραβωνιάστηκε αγαπημένο ζευγάρι - Σύντομα γαμπρός ο πιο κούκλος παίκτης του Power of love

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ένας από τους πιο κούκλους πρώην παίκτες του Power of love. Με τη σύντροφο τους μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν σε ένα όμορφο πάρτι που είχε καλεσμένους μόνο τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς.

«Όταν μπαίνει στην ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ», είχε αναφέρει ο ίδιος στα social media.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος είχε μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον στον πρώτο κύκλος του Power of love.

O πρώην παίκτης λοιπόν πρόκειται να ντυθεί γαμπρός και να παντρευτεί την αγαπημένη του Δανάη Παναγιώτου. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας και οι φωτογραφίες τους το αποδεικνύουν.

Παναγιώτης Θεόφιλος παντραύεται

Παναγιώτης Θεόφιλος σύντροφος